Option 719 fits, always.

Pri snovanju je glavni poudarek na usklajenem združevanju delov v celotno podobo vozila, kar pomeni, da se vsi deli popolno vključujejo v koncept vozila, zaradi česar motorno kolo pridobi skladen in ekskluziven videz. Tako je tvoje motorno kolo edinstveno s tradicionalnimi ročnimi linijami in ročno brušenimi aluminijastimi posodami za gorivo. Ali pa svojemu motociklu podari individualen poudarek z rezkanim delom, kot so pokrov glave valja, čep za dolivanje olja, sprednji pokrov motorja, nastavljiva ročica in pokrov posode za gorivo. V konfiguratorju boš našel celoten izbor svojega modela.

+ Izvedi več

Laki.

Z laki Option 719 motorju podariš poseben sijaj. Najsodobnejša tehnologija lakiranja, združena z ljubečimi detajli, naredi tvoj stroj vrhunec na cesti.

+ Izvedi več

Vrhunec tvojega motorja.

Vrhunec tvojega motorja.

Samo Toplinerji s posebnimi sposobnostmi lahko naredijo popolno potezo. V zamudni izdelavi ustvarjajo edinstven rezultat: Plemenita linija rezervoarja in stranskih kosov doda krono R 1250 RT, K 1600 GT in K 1600 GTL . Tvoj motor bo edinstven. Prava obrt izpolnjuje vrhunsko motorno kolo. To je linija strasti in dobre tradicije - od leta 1923 v BMW Motorrad.

+ Izvedi več

Popolno ročno brušenje.

Popolno ročno brušenje.

Vsak korak do dokončane barve Option 719 delamo s skrbnostjo strokovnjakov in perfekcionistov - in delno tudi ročno. Na primer, s kovinsko barvo Blackstorm/Vintage, zaradi česar je tvoj R nineT edinstven. Ročno brušeni dodatki dajejo motorju starodoben videz in vsak motor je edinstven. Ker nobena posoda za gorivo ni enaka drugi.

+ Izvedi več

DODATNA OPREMA

Pri Option 719 najdete posebno oblikovano dodatno opremo, kot so ekskluzivni paketi rezkanih delov v različnih variantah zasnove. Sami odločate, ali naj bo videz purističen in eleganten, izviren in robusten ali individualen in športen.

+ Izvedi več

Fino kovana kolesa impresivnega videza.

Fino kovana kolesa impresivnega videza.

Ostružki letijo skozi zrak. Z brušenjem barve s tehnično natančnostjo se razkrijejo najboljše aluminijaste strukture. Sijoča zlitina takoj ujame tvoje oko. Popoln kontrast. Kovano kolo Option 719 je izraz najvišjih standardov kakovosti. Vsaka poteza in vsak korak sta skrbno izvedena - za izdelavo kovanega kolesa se uporablja trdni aluminijasti blok.

+ Izvedi več

Popoln sedež s pridihom elegance.

Popoln sedež s pridihom elegance.

Občuti kakovost in ljubezen do detajlov: Nič čudnega, ker najboljši ljudje z izredno skrbnostjo, skrbijo za izdelavo sedeža Option 719 - od prvega reza do zadnjega šiva. Tako je dosežena najvišja raven kakovosti, prava mojstrovina proizvodnje. Še več: Površina sedeža je absolutno odporna proti vremenu. Z dekorativnim šivom v obliki diamanta in z izvezenim imenom modela nastane eleganten videz.

+ Izvedi več

Rezkani deli s poudarkom na podrobnostih.

Rezkani deli s poudarkom na podrobnostih.

Ni dvoma: Visokokakovostni deli zahtevajo zahtevne postopke. S prostim očesom lahko prepoznaš vrednost paketa rezkanih delov. Natančnost v proizvodnji izpolnjuje filigransko obliko. Tudi izjemno trpežne aluminijaste ročice in nožne opore so iz aluminijastega bloka, pokrovi glave valja in pokrov jermena so izdelani iz kovanega kosa. Razvito v skladu s strogimi smernicami kakovosti BMW, se vedno dobro prilegajo. Tako boš dobil svoj individualen motor po najvišjih standardih kakovosti - in to iz tovarne.

+ Izvedi več

DELI HP

High Performance – izjava za vse, ki iščete absolutno popolnost. Z deli HP lahko poskrbiš, da bo videz tvojega motocikla še bolj športen – in to že v tovarni.

Tvoj jekleni konjiček bo unikaten zaradi visokokakovostnih delov iz karbona, titana in aluminija. Paket rezkanih delov HP daje tvojemu jeklenemu konjičku še večjo moč. Dodatno vključuje komponente, kot so pokrov glave valja, sprednji pokrov motorja, nastavljiva ročica, pokrov posode za gorivo in dodatni rezkani deli HP, kot so voznikova nožna opora ali primerno ogledalo, odvisno od modela.

Športni dušilnik HP poskrbi za še boljši in močnejši zvok. Tvoj stroj bo zaradi delov HP individualiziran in ekstravaganten.

+ Izvedi več

Sestavi svoj model.

spinner