Pri snovanju je glavni poudarek na harmoničnem skladanju delov s celotno podobo izbranega vozila, kar pomeni, da se vsi deli popolno vključujejo v koncept vozila, naj gre za družino motornih koles R nineT, K 1600 GT/GTL ali R 1200 RT, zaradi česar motorno kolo pridobi skladen in ekskluziven videz.

Sodelovanje med strokovnjaki družbe BMW Motorrad za razvoj, ki se lahko pohvalijo z dolgoletnimi in raznolikimi izkušnjami, in združevanje kompleksnih proizvodnih postopkov s tradicionalnim obrtniškim znanjem je prineslo novo razumevanje izjemnosti in ekskluzivnosti. V našem konfiguratorju lahko svoje motorno kolo popolnoma prilagodite svojim željam na najvišji ravni s posebno opremo, posebnimi namenskimi prilagoditvami in izbirno dodatno opremo. Motorno kolo bodo nato sestavili tisti, ki motorna kolesa BMW poznajo najbolje. In to smo mi.

+ Izvedi več

Barve Spezial

Nove barve Spezial dajo vašemu motornemu kolesu poseben sij. Zaradi ultramoderne tehnologije barvanja in pristnih poudarkov vašega vozila na cesti ne bo mogoče spregledati. Tradicionalno ročno barvane ali brušene aluminijaste posode za gorivo vsakemu motornemu kolesu vdihnejo čar edinstvenosti. Pri vsem pa je najbolje to, da se barve Spezial popolno ujemajo z vso posebno opremo BMW Motorrad Spezial.

+ Izvedi več

Option 719

Option 719 – košček zgodovine družbe BMW Motorrad. To številko smo v naši berlinski tovarni vedno uporabljali za izdelke po naročilu. V okviru Option 719 boste našli posebne estetsko zasnovane izdelke, kot so rezkani deli ali visokokakovostna kovana platišča, za katere lahko naročite, da jih namestijo že v tovarni. Na voljo je tudi izbirna dodatna oprema, zaradi katere vaše motorno kolo na cesti zasije v prav posebni luči.

+ Izvedi več

Visokozmogljivi deli

Visoka zmogljivost – zagotovilo za vse, ki iščete popolnost. Visokokakovostni deli iz karbona, titana in aluminija poskrbijo za edinstvenost vsakega motornega kolesa. Prvorazredni sestavni deli, ki višajo učinkovitost delovanja, vašemu motornemu kolesu pridajo svojstven čar in značaj. In zagotovijo odločilno stotinko.

+ Izvedi več

Obdelani deli

Če ste že lastnik motornega kolesa BMW Motorrad in bi mu sami želeli  dodati posebne poudarke, to lahko storite z obdelanimi deli, ki jih je zasnoval Roland Sands.

 

+ Izvedi več

#MAKEITSPEZIAL (Naj bo posebno, naj bo Spezial)

Vsak motorist je poseben. Vsak ima svoj značaj in ambicije, predvsem pa svoje razloge, zakaj rad vozi motorno kolo. Nenazadnje pa ima vsak tudi svoj slog. Vsi smo edinstveni. Niti dva si nista enaka. Vsak od nas živi samo enkrat. Zakaj bi torej morali vsi voziti enako motorno kolo? BMW Motorrad Spezial vam pomaga, da na cesti v polnosti izrazite svoj značaj.

+ Izvedi več

Vedno na poti.

Vedno na poti.

Hing Yeung vozi 12 motornih koles.

Na mesta, pozor – doživetje, zdaj: če bi Hing lahko živel čisto po svoje, bi bil vedno na poti. Potovati, potovati in še enkrat potovati. Na enem od 12 motornih koles. Nič nenavadnega: Hing je doma povsod, vedno odprt za svet. Rodil se je v Hongkongu, odraščal na Nizozemskem, zdaj pa živi in dela v kraju Long Beach v Kaliforniji.    

+ Izvedi več

Mama deli svojo zgodbo.

Mama deli svojo zgodbo.

Jennifer McCann vozi, da se sprosti.

Jennifer je bilo dovolj vsega. Zadnji sedež na motorju ni mesto, kjer bi uživala. Jennifer je ženska akcije. Stvari dela po svoje. Pred nekaj leti se je spontano naučila voziti motorno kolo, da bi se lahko zapeljala z njim, kadar koli bi se ji zahotelo. Želi čas zase – popolno samoto. Daleč od telefonov, tehnologije in dela.

+ Izvedi več

Človek mnogih kilometrov.

Človek mnogih kilometrov.

Brian Tinkler na motornem kolesu preživi veliko časa.

Pozerji. Taki motoristi niso del Brianove družbe. »Veliko preveč izumetničenosti, če me vprašate,« pravi 60-letni upokojenec iz Kalifornije. Ne ponaša se s svojimi motorističnimi izkušnjami in ne hvali se s svojimi sposobnostmi. Brian sploh ne govori o motorističnih turah. On jih preprosto doživi. »Tura je tisto, kar je edino pomembno,« pravi. Sploh, če se vozi hitro.

+ Izvedi več

Brez zastarelih pogledov.

Brez zastarelih pogledov.

Kelsey Coppetti obožuje veter in svobodo, ki ju prinaša vožnja z motornim kolesom.

Vse se je začelo v glavi. Kelsey je živela še v San Franciscu, ko je opazila, da vse več žensk vozi motorna kolesa. Daleč je že čas, ko so se po dveh kolesih skozi mesto vozili edino moški. Kaj je že razlog, da si ona med vsemi ljudmi, še ni kupila motornega kolesa? Misel o nakupu motornega kolesa ji ni dala miru.

+ Izvedi več

Kot blisk.

Kot blisk.

Nick Huber je nor na hitrost.

Njegova ljubezen so klasična motorna kolesa BMW. Vedno najde čas za en krog. Ustavi se pri manjši restavraciji, parkira pred oknom in si privošči burger, medtem ko opazuje svoje motorno kolo. Vendar pa Nick tudi neizmerno uživa v hitrosti in jo je izkusil na številnih motornih kolesih. Prijatelji ga ne kličejo Blisk kar tako. »Nor sem na hitrost,« prizna.

+ Izvedi več

Prilagodite ga svojim željam.

spinner