Mama deli svojo zgodbo.

Jennifer McCann vozi, da se sprosti.

Jennifer je bilo dovolj vsega. Zadnji sedež na motorju ni mesto, kjer bi uživala. Jennifer je ženska akcije. Stvari dela po svoje. Pred nekaj leti se je spontano naučila voziti motorno kolo, da bi se lahko zapeljala z njim, kadar koli bi se ji zahotelo. Želi čas zase – popolno samoto. In možnost, da se ustavi, kjer koli želi. Daleč od telefonov, tehnologije in dela.

Imam družino. In vozim motocikel. #MAKEITSPEZIAL “

Izven mesta.

Izven mesta.

Mami. Ko jo hčerka tako pokliče, Jennifer občuti izjemen ponos. Mami ima vse pod kontrolo: »Sem ženska in mati, ki dela polni delovni čas. Ob tem pa potujem in vozim motorno kolo tako pogosto, kot lahko,« ponosno pojasni. Bistvo je v organizaciji. Vendar to ne pomeni, da se želi predstavljati kot superženska.

+ Izvedi več

Jenniferino motorno kolo je tako posebno kot ona. Ta mama vozi model retro twin, ki je bil na voljo le kratek čas v Združenih državah. »Ima relativno majhen motor – če pomislim na to, kako pogosto ga uporabljam in kako daleč se z njim vozim.« Obožuje križarjenje, sproščeno vožnjo in manj prometne ceste – daleč proč od kraja Ventura City v Kaliforniji, ter spremembe pokrajine.

+ Izvedi več

Morda to ni vsem popolnoma jasno. A Jennifer ima zelo jasno postavljene prioritete – varnost je na prvem mestu: »Nikoli ne bi sedla na kolo brez čelade, usnjene jakne in škornjev.« Ko se iz radia zasliši skladba »Gypsy« skupine Fleetwood Mac, je nič več ne zadrži doma – nadene si opravo in se poda na pot. Pesem v njej ne prebudi le želje, da do konca pritisne na plin. Ampak jo spomni tudi na preteklost. Na vsa njena potovanja. Rodila se je v kraju Salt Lake City in se nato pogosto selila iz kraja v kraj, nato pa je živela v Džakarti, New Yorku, Bostonu in Los Angelesu.

+ Izvedi več

Mami je nekaj popolnoma jasno: svojemu motociklu se ne bo odpovedala zgolj zato, ker je postala mama. Ravno nasprotno. Še bolj verjetno se ji zdi, da bo svoje otroke spodbujala k takemu življenjskemu slogu. In Jennifer bo svoji hčerki nato pokazala, kaj so čudovite ture z motornim kolesom. 

+ Izvedi več

Druge zgodbe, ki vas utegnejo zanimati.

Prilagodite ga svojim željam

spinner