Kot blisk.

Nick Huber je nor na hitrost.

Njegova ljubezen so klasična motorna kolesa BMW. Vedno najde čas za en krog. Ustavi se pri manjši restavraciji, parkira pred oknom in si privošči burger, medtem ko opazuje svoje motorno kolo. Vendar pa Nick tudi neizmerno uživa v hitrosti in jo je izkusil na številnih motornih kolesih. Prijatelji me ne kličejo Blisk kar tako. »Nor sem na hitrost,« prizna.

Kličejo me Blisk. #MAKEITSPEZIAL “

Vedno pripravljen za pot.

Vedno pripravljen za pot.

Nick zbira motorna kolesa, kot drugi zbirajo znamke. Ko ne vozi motornega kolesa BMW, se zabava z motocikli drugih proizvajalcev, med katerimi so Bultaco, Honda, Husqvarna, Kawasaki, Moto Guzzi, Norton, Suzuki in Triumph. Nick da vedno vse od sebe. V številnih projektih je že dokazal, da ima izjemen talent za vse, kar je povezano z motocikli. Vedno ustvari nekaj izjemnega na dveh kolesih, nekaj novega in edinstvenega.

+ Izvedi več

Bliskova motorna kolesa so čista in dobro vzdrževana. Vedno se morajo lesketati in svetiti. »Tako jih je tudi lažje popraviti in hitreje se ugotovi razlog težav. Seveda pa imajo tudi neprimerno lepši videz, ko so zloščena.« Videz je pomemben. Zato obožuje svojo usnjeno jakno. Brez nje se ne bi usedel na motocikel. Ni boljše jakne od te. »Izboljšuje se z leti.«

+ Izvedi več

Najraje se vozi sam, vendar nima nič proti družbi manjše skupine. »Pri večjih skupinah pa mislim, da postane vse bolj utrujajoče in napeto. Vsi se želijo imeti dobro in na cesti iščejo svoj košček sreče.« Kaj pa bi njega osrečilo? »Hangar.« Tako bi imel dovolj prostora za vsa svoja motorna kolesa, s katerimi bi lahko v vsakem trenutku odletel novim doživetjem naproti. 

+ Izvedi več

Nick želi kmalu spet na pot in tokrat odkriti Evropo ter obiskati svoj prejšnji dom – rojen je bil namreč blizu jezera Tegernsee na Bavarskem. Še ko je bil otrok, so se preselili v ZDA in zdaj živi v Minneapolisu. Poigrava pa se tudi z drugimi zamislimi in sanjami: morda bi se lahko udeležil relija Baja 1000 v Mehiki? Ali pa se odločil za potovanje do Argentine in na poti zopet postal eno s svojim motornim kolesom.

+ Izvedi več

Druge zgodbe, ki vas utegnejo zanimati.

Prilagodite ga svojim željam

spinner