C.A.R.E. pomeni varnost.

C.A.R.E. pomeni varnost.

Vse čelade in kombinezoni BMW Motorrad so razvili strokovnjaki za motorna kolesa. Interni laboratoriji in obširno preizkušanje zagotavljajo najvišje varnostne standarde celotne kolekcije. Material, ki se uporablja za kombinezone BMW Motorrad, zagotavlja izjemno odpornost na odrgnine v vseh relevantnih zaščitnih točkah. To se preizkuša v zelo realnih pogojih v simulatorju padca BMW: simulira se padec in drsenje osebe, ki tehta 75 kg, po betonskem cestišču pri največji hitrosti 100 km/h. Ni problema: vse jakne, hlače in kombinezoni BMW Motorrad so v zaščitnih točkah ojačani z dvojnimi vezavami in najnovejšo generacijo ščitnikov CE.

+ Izvedi več

C.A.R.E. pomeni inovacije.

C.A.R.E. pomeni inovacije.

Za utiranje poti na področju inovacij je potrebnega veliko trdega dela: na primer, BMW Motorrad je prvi proizvajalec, ki od leta 2013 vse modele motornih koles standardno opremlja s sistemom ABS. BMW Motorrad postavlja odlične standarde tudi na področju opreme za voznike. To počne z namenom doseganja primernih rešitev za izpolnjevanje raznih zahtev za opremo voznikov motornih koles, ugotovljenih s pomočjo raziskav, razvoja ter nenehnega iskanja najboljših materialov in izdelkov.

+ Izvedi več

C.A.R.E. stands for comfort.

To be really safe, rider equipment has to meet ergonomic requirements too. This is why BMW Motorrad helmets are particularly "quiet" and the clothing is fitted with innovative ventilation and membrane systems. After all, only if riders feel comfortable in all temperatures and weather conditions will they be capable of reacting swiftly. C.A.R.E. quality is only available from BMW Motorrad, for active and passive road safety and a carefree riding experience.
+ Izvedi več

C.A.R.E. stands for quality.

BMW Motorrad rider equipment items often remain lasting companions over countless kilometres. This is why consistent quality and durability are crucial criteria for all C.A.R.E.-certified rider equipment. A large number of test kilometres are spent on the road so as to identify any potential weaknesses in the products. No other manufacturer applies this type of standard: these guidelines guarantee top quality - from helmet to sole.
+ Izvedi več

Dodatne podrobnosti o tehnologiji

spinner