BMW Motorrad Days 2018.

Od svetovnih premier do vratolomnih predstav.
6. - 8. jul. 2018
Garmisch-Partenkirchen, Germany

Trije dnevi zabave, motornih koles in strokovnih pogovorov: osemnajsta izdaja dnevov BMW Motorrad v mestu Garmisch-Partenkirchen od 6. do 8. julija 2018 bo pravo doživetje za vsakega motorista. Vsako leto se okoli 40.000 ljubiteljev motornih koles zbere ob vznožju najvišje gore v Nemčiji, kjer si lahko od blizu ogledajo nove izdelke družbe BMW Motorrad in svetovne premiere. Ne le, da se bodo lahko obiskovalci najnovejših modelov dotaknili, temveč jih bodo lahko tudi preizkusili na testni vožnji. Na ogled bo tudi cela vrsta drugih zanimivosti, od osupljivih kaskaderskih točk do vratolomnih podvigov v motodromu. Motoristi, ki želijo raziskati vijugaste ceste in ostre serpentine, se lahko prijavijo na enega od različnih alpskih izletov.  

+ Izvedi več

Na tridnevnem dogodku sodeluje tudi veliko partnerjev družbe BMW Motorrad. Predelovalci motornih koles s svojimi predelanimi jeklenimi konjički popestrijo dneve BMW Motorrad in navdihujejo obiskovalce. Dogodek v mesto Garmisch-Partenkirchen pritegne tudi zvezdnike, pri čemer se igralci, pevci in profesionalni motociklisti ter znani motoristi iz motoristične skupnosti pomešajo med obiskovalce.

Krog ljubiteljev motornih koles družbe BMW neprestano raste in na dnevih BMW Motorrad se resnično občuti privrženost blagovni znamki. Stari obrazi se mešajo z novinci, obiskovalci sodelujejo v strokovnih pogovorih, načrtujejo nove dogodivščine, sedijo ob ognju in poslušajo glasbo v živo.  

+ Izvedi več
Naslov
Hausberg
Am Hausberg 2
82467 Garmisch-Partenkirchen
Germany
PRIDOBI NAVODILA ZA POT external-link-arrow-bold
spinner