EICMA 2018.

Svetovna razstava motociklizma.
6. - 11. nov. 2018
Mailand, Italy

Sejem v Milanu.

Sejem v Milanu.

Milano je mesto mode – in motornih koles. Ko proizvajalci motornih koles pozno jeseni predstavijo svoje najnovejše izdelke, je spet čas za enega od največjih in najpomembnejših mednarodnih sejmov motornih koles na svetu. Na sejmu EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori) priznani proizvajalci postavijo na ogled modele za prihajajočo sezono na vznemirljivi razstavi novih izdelkov v severnoitalijanskem mestu Milano.

+ Izvedi več
Naslov
Fiera Milano
20017 Rho MI
Italien
PRIDOBI NAVODILA ZA POT external-link-arrow-bold

Vtisi iz leta 2017

Motociklistični trendi prihodnosti.

Motociklistični trendi prihodnosti.

Eno je gotovo: brez svetovnih premier modelov BMW Motorrad bi na največji razstavi motornih koles na svetu nekaj manjkalo. Zato bomo tudi na letošnji izdaji sejma EICMA predstavili nove motocikle in vznemirljive funkcije. Oglejte si videoposnetek za prvi ekskluzivni vpogled v to, kaj lahko v prihodnosti pričakujete od družbe BMW Motorrad.

+ Izvedi več

Vsestranski motocikel.

Vsestranski motocikel.

Med novimi motornimi kolesi za motociklistično sezono 2017 so bili na primer predstavljeni modeli R 1200 GS Rallye, R nineT Urban G/S, K 1600 GTL z izboljšano tehnologijo in K 1600 B, ki je ohranil svoj slog baggerja. Pri tem ne pozabimo na enovaljni G 310 GS, ki se odlično odreže na mestnih ulicah in gramoznih poteh. Še en vrhunec je bila predstavitev modela HP4 Race z okvirjem iz karbona, ki je zasnovan za dirkališče in temelji na superšportniku S 1000 RR. 

+ Izvedi več
spinner