Glemseck 101 2017.

Trije dnevi rock'n'rolla.
1. - 3. sep. 2017
Leonberg, Germany
+ Izvedi več

Dvanajsta izdaja festivala Glemseck 101 se začne 1. septembra 2017. Dogodek je postal stalnica med evropskimi ljubitelji café racerjev. Na tisoče obiskovalcev se vsako leto zbere v Leonbergu v bližini Stuttgarta s svojimi predelanimi motocikli in ličnimi café racerji. V rokerskem festivalskem vzdušju si lahko napasejo oči nad predelanimi in vintage motornimi kolesi ter si ogledajo dirke, v katerih sodelujejo najhitrejši jekleni konjički.  

+ Izvedi več

Zabava na dirkalni stezi.

Zabava na dirkalni stezi.

Okusil je kri in spet se vrača: ameriški dirkač Nate Kern bo na dirki v pospeševanju na 200 metrov sodeloval na predelanem motornem kolesu R nineT z imenom Goldrausch. Ljubljenec občinstva se bo kosal z uveljavljenimi imeni: legendarnim japonskim predelovalcem motornih koles Kengom Kimuro na motornem kolesu Heiwa Scrambler, Joy Lewis na motornem kolesu Hell on Wheels Scrambler, Giuseppejem Roncenom na motornem kolesu Lowride NineT, Amelie Mooseder na predelanem motornem kolesu iz delavnice VTR Customs po imenu Eddie 21 in Jensom vom Brauckom na motornem kolesu Scrambler One. Na dirkalni stezi ni nič podarjeno. Na prvem mestu pa je zabava.  

+ Izvedi več

Od Leonberga do Londona.

Od Leonberga do Londona.

S festivala Glemseck 101 na legendarno srečanje, ki ga organizira Ace Café: v ponedeljek po festivalu se bo skupina motociklistov odpravila na vožnjo po starem kontinentu. Pot, dolga več kot 1250 kilometrov, jih bo vodila skozi Schwarzwald, Alzacijo, Luksemburg, Belgijo in Francijo vse do Londona, rojstnega mesta café racerjev. Na startni črti bodo med drugim Nate Kern, Joy Lewis in Hayden Roberts. Dan prihoda v London je 7. september, pri čemer se naslednji dan začne motoristična zabava v okviru srečanja, ki ga organizira Ace Café.  

+ Izvedi več

Motorji in glasba.

Motorji in glasba.

Ljubitelji predelanih motornih koles se bodo v Leonbergu že dvanajstič zapored poklonili hitrim dirkam, dobremu staremu rock'n'rollu in edinstvenim predelanim motociklom. Neverjetno, sproščeno vzdušje festivala Glemseck 101 je zajeto v vtisih iz prejšnjega leta – z obilo dirkaškega duha. Udeležba je obvezna za vse ljubitelje klasičnih bokserjev, ličnih café racerjev in pristne glasbe.  

+ Izvedi več
Naslov
Glemseck 1
71229 Leonberg
Germany
PRIDOBI NAVODILA ZA POT external-link-arrow-bold
spinner