GS Trophy 2016.

Vse za doživetje.
28. feb. - 5. mar. 2016
Chiang Mai, Thailand

Velika enduro pustolovščina.

Velika enduro pustolovščina.

Odkrijte svet. Raziščite neznano. Sklenite trajna prijateljstva. In bodite kos vsem izzivom na svojem motornem kolesu GS. International GS Trophy je motociklistična pustolovščina, po kateri vam bo svet ležal pred nogami. Ekipe z vsega sveta se soočijo z intenzivnimi dnevnimi etapami in številnimi posebnimi izzivi. Izzivi International GS Trophy so že potekali v Jugovzhodni Aziji, Severni Ameriki, Južni Ameriki, Južni Afriki in Severni Afriki.

+ Izvedi več
Naslov
Soi Nam Bo Yen 6
GS Trophy 2016
50100 Chiang Mai
Thailand
PRIDOBI NAVODILA ZA POT external-link-arrow-bold

Pogled nazaj na mednarodno dirko GS Trophy 2016.

Ekipa Južne Afrike je osvojila prvo mesto na izzivu GS na Tajskem.

Vožnja po razpadajočih mostovih, bredenje po rekah z motociklom GS in menjavanje pnevmatik v naglici: mednarodno tekmovanje GS Trophy je vzdržljivostni izziv, ki mu ni para.

Leto 2016 in znova je čas za tisto dirko. 19 ekip s celega sveta se je s svojimi motocikli BMW R 1200 GS podilo po severni Tajski. Vozniki motornih koles GS so prevozili 1400 kilometrov, opravili 19 posebnih preizkušenj in preživeli sedem dnevnih etap. Vozili so se skozi džunglo, prek jezov in skozi deževni gozd ter pri tem prenašali nevzdržno vročino ter visoko vlažnost. Šesta mednarodna dirka GS Trophy je tekmovalce sicer popolnoma fizično izčrpala, vendar jih je glede vseh drugih vidikov v celoti zadovoljila.

Preberi več
spinner