Pure&Crafted Festival 2017.

Glasba, motorna kolesa, nova dediščina.
26. - 27. avg. 2017
Berlin, Germany

Rock'n'roll v Rummelsburgu.

Rock'n'roll v Rummelsburgu.

Nova lokacija, stari prijatelji: po dveh letih na berlinskem prireditvenem prostoru Postbahnhof bo naslednji festival Pure&Crafted potekal v stari elektrarni v predelu Rummelsburg 26. in 27. avgusta 2017. Zaradi svojega industrijskega čara, ki je tako značilen za Berlin, bo zgodovinska lokacija ob reki Spree popolno prizorišče za cela dva dneva vintage kulture, glasbe in predelanih motornih koles. Po festivalu Pure&Crafted iz leta 2015 je postalo jasno: glasba in motorna kolesa preprosto sodijo skupaj. Vse je že v imenu: ljubitelje čiste, neposredne in neizumetničene kitarske glasbe na tretji izdaji festivala čaka prava poslastica z glasbenim programom, ki se ponaša z mednarodno priznanimi skupinami. Motorna kolesa in nova dediščina bodo na tokratnem festivalu bolj v ospredju v nedeljo. Vse bo posvečeno motociklističnemu življenjskemu slogu, s številnimi predelovalci, motorističnim izletom in otroškim programom. Toda obilo glasbe bo mogoče slišati tudi v nedeljo. Vas je zamikalo? Potem nas obiščite!

+ Izvedi več
Naslov
Altes Kraftwerk Rummelsburg
Rummelsburger Landstraße 2
12459 Berlin
Germany
PRIDOBI NAVODILA ZA POT external-link-arrow-bold

Motorna kolesa

Motorna kolesa

Ljubitelje predelanih motornih koles bo navdušila vrsta priznanih izdelovalcev motornih koles po meri na festivalu Pure&Crafted. Velika imena, kot so Krautmotors, Nagel Motors, Urban Motor in Berham Customs, so se predstavila na preteklih festivalih. Nova lokacija zagotavlja prostor za še več razstavljavcev.

Tudi tovornjak družbe BMW Motorrad bo pripeljal neverjetna predelana in konceptna motorna kolesa, pri čemer bo v delavnici družbe BMW Motorrad na ogled delo na tekočih projektih predelav. V sosednji trgovini družbe BMW Motorrad bodo na voljo najnovejša oprema in motoristični dodatki. Poleg tega se boste lahko odpravili na testno vožnjo izbranih aktualnih modelov. Znova bo na ogled tudi osupljivi Motodrom in prvič v zgodovini se po t. i. steni smrti ne bosta zapeljali dve motorni kolesi ali tri, temveč kar štiri BMW-ji R 25/0 hkrati. Če boste želeli domov odnesti trajen spominek na festival, se boste lahko fotografirali v temu namenjenem kotičku in slike prilagodili po svojih željah.

+ Izvedi več

Predelan električni motocikel.

Predelan električni motocikel.

Ekipa Krautmotors bo na letošnjem festivalu Pure&Crafted predstavila predelan električni BMW.

Grobo, surovo in nezloščeno: Rolf Reick je pustil svoj pečat tudi na najnovejšem predelanem motornem kolesu, izdelanem iz električnega skuterja BMW C evolution, ki je tudi ključni motocikel festivala Pure&Crafted 2017.  Izkušeni predelovalec se je tokrat prvič lotil električnega motornega kolesa. Pri tem ni imel nobenih smernic. Tako je nastal dragster, ki ga bo vodja delavnice Krautmotors vozil na Glemsecku 101  – potiho, seveda. Motocikel bo dokončal in predstavil javnosti na letošnjem festivalu Pure&Crafted. Pridružite se nam, ko bo Rolf Reick javnosti prvič predstavil motocikel E-LisaBad. V soboto malo pred glavnim nastopom na osrednjem odru.

+ Izvedi več

Glasba

Glasba

Rock glasba in zvok bokserjev: zvok glasbenih skupin in značilno brnenje dvovaljnih protibatnih motorjev se bosta na območju stare elektrarne v predelu Rummelsburg zlila v edinstven zven. Glasbeni program je pripravljen. In nikogar ne bo pustil hladnega. Na glavnem odru bo ameriška skupina Interpol pokazala, kako zveni pravi post punk, pri čemer se bodo na glavnem odru in odru Motodroma predstavile še številne druge skupine. Glasbeni program bo obsegal vse od psihedelične elektronske glasbe do punk himen in čistih, pristnih akustičnih skladb.

+ Izvedi več

Nova dediščina

Nova dediščina

(Nova) dediščina od glave do pet: tisti pravi motociklistični dodatek boste lahko našli v nakupovalnem delu festivala Pure&Crafted. Tam bo na voljo vse od vinatge čevljev, brezčasnih oblačil, nakita in dodatne opreme do pripomočkov za motoriste. Če si boste ob novi opravi zaželeli tudi nove pričeske, pa se boste lahko ustavili pri brivcu. Na celotnem območju festivala bo tudi dovolj ponudbe goriva za telo: stojnice in tovornjaki s hrano bodo poskrbeli za vse okuse – od zdrave hrane do bogate ulične kuhinje.

+ Izvedi več

#pureandcrafted

Vtisi

Kolekciji BMW Ride in Style

Kolekcija BMW RIDE

Brezmejni užitek v vožnji. Pomeni željo po doživetjih. Pomeni pa tudi biti pripravljen na vse. S kolekcijo RIDE BMW Motorrad ste pripravljeni za pot. Kadarkoli in v vsakem vremenu. Za vsako doživetje.

Odkrijte

Kolekcija BMW STYLE

S kolekcijo STYLE BMW Motorrad se ne podajate le na pot. Modra, bela, rdeča. To je strast. Lahko jo občutite. Cesta vas kliče. Vabi vas. To je vaša dirka. Vsak dan. Vstanite in pojdite, osvojite dan zase. A dirke ne osvoji najhitrejši. Bolj kot vse drugo šteje eno: skupinsko delo. Občutite z vsem telesom – ste del skupnosti BMW Motorrad.

Odkrijte

VEČ MODELOV HERITAGE

spinner