BMW Motorrad Race Trophy Events.

Marec 2017.
25. - 26. mar. 2017
Cape Town, South Africa

Začetek sezone za Super GP Champions Trophy v Killarneyu.

Začetek sezone za Super GP Champions Trophy v Killarneyu.

Super GP Champions Trophy v Južni Afriki.

SuperGP Champions Trophy v Južni Afriki (RSA SBK) je največja serija motociklističnih dirk na afriški celini, ki vzbudi veliko zanimanja medijev. Vsako leto znova se dirkači na motornih kolesih BMW S 1000 RR pomerijo za naslov prvaka v razredu SuperGP.

V okvir serije South African SuperGP Champions Trophy spadata razreda SuperGP in SuperMaster. Skupno se na tekmovanju za naslov prvaka Južne Afrike odvije 8 dogodkov in 16 dirk v vsaj štirih južnoafriških provincah. Serija se začne 25. marca 2017 na dirkališču Killarney v Cape Townu, ko se bo 13 dirkačev na motornih kolesih BMW S 1000 RR pomerilo na 3,267 km dolgi stezi.

+ Izvedi več
Naslov
South Africa
7439, Cape Town
6 Potsdam Rd
PRIDOBI NAVODILA ZA POT external-link-arrow-bold

BMW Motorrad Race Trophy.

Verjetno najinovativnejši projekt na področju motociklističnih dirk.

Pomemben temelj dirkaškega programa za stranke BMW Motorrad Motorsport predstavlja povsem edinstven projekt na področju motociklističnih dirk na svetu: BMW Motorrad Race Trophy.

BMW Motorrad postavlja nove standarde na področju dirk za stranke s tekmovanjem Race Trophy, pri čemer v letu 2017 poteka že četrta sezona verjetno najinovativnejše serije motociklističnih dirk.

+ Izvedi več
Na BMW Motorrad Race Trophy external-link-arrow-slim

Najnovejše novice.

Najnovejše novice.

Svet BMW Motorrad Motorsport se hitro razvija ter ob tem prinaša vznemirljivo dirkaško dogajanje in čustveno nabite zgodbe. Bodite vedno na tekočem z našimi novicami in si zagotovite vpogled v svet BMW Motorrad Motorsport.

+ Izvedi več
spinner