BMW Motorrad Race Trophy Events.

April 2017.
12. - 16. apr. 2017
Le Mans, France

24 ur Le Mansa.

24 ur Le Mansa.

FIM Endurance World Championship.

FIM Endurance World Championship (EWC) je ena od najpomembnejših vzdržljivostnih serij na svetu na področju motociklističnih dirk. Vrhunci sezone so dve francoski 24-urni dirki 24 ur Le Mansa in 24 ur Paula Ricarda ter 8-urna preizkušnja Suzuka, ki je brez prekinitev del prvenstva od leta 1980. Vsaka ekipa je sestavljena iz dveh ali treh voznikov na motorno kolo, pri čemer se menjajo med postanki v boksu.

V soboto 15. aprila se začne 40. izdaja dirke 24 Heures Motos v Le Mansu. Vsako leto se skoraj 60 ekip pomeri na dirkališču Bugatti v bližini Pariza. Prestižna 24-urna dirka obljublja, da bo zelo odprta do prihoda novih motorjev in voznikov z vsega sveta. Med njimi bo tudi več ekip BMW-ja, ki upajo na zmago na 24-urni preizkušnji.

+ Izvedi več
Naslov
Place Luigi Chinetti
72019 Le Mans
France
PRIDOBI NAVODILA ZA POT external-link-arrow-bold

BMW Motorrad Race Trophy.

Verjetno najinovativnejši projekt na področju motociklističnih dirk.

Pomemben temelj dirkaškega programa za stranke BMW Motorrad Motorsport predstavlja povsem edinstven projekt na področju motociklističnih dirk na svetu: BMW Motorrad Race Trophy.

BMW Motorrad postavlja nove standarde na področju dirk za stranke s tekmovanjem Race Trophy, pri čemer v letu 2017 poteka že četrta sezona verjetno najinovativnejše serije motociklističnih dirk.

+ Izvedi več
Na BMW Motorrad Race Trophy external-link-arrow-slim

Najnovejše novice.

Najnovejše novice.

Svet BMW Motorrad Motorsport se hitro razvija ter ob tem prinaša vznemirljivo dirkaško dogajanje in čustveno nabite zgodbe. Bodite vedno na tekočem z našimi novicami in si zagotovite vpogled v svet BMW Motorrad Motorsport.

+ Izvedi več
spinner