BMW Motorrad Race Trophy Events.

Julij 2017.
7. - 9. jul. 2017
Monterey, United States

Laguna Seca.

Laguna Seca.

MotoAmerica AMA/FIM North American Road Racing Series.

MotoAmerica AMA/FIM North American Road Racing Series (AMA) je serija profesionalnih motociklističnih dirk, ki jo urejata zvezi AMA in FIM North America. Glavni cilj ameriške motoristične zveze (AMA) je spodbujanje motociklističnih dirk v Severni Ameriki, krepitev priljubljenosti najvznemirljivejšega motociklističnega športa v zgodovini med navijači ter vzgajanje nove generacije ameriških in mednarodnih dirkačev na svetovni ravni.

Serija MotoAmerica bo med 7. in 9. julijem znova delila dirkališče Mazda Raceway Laguna Seca v kalifornijskem okrožju Monterey z dirkači svetovnega prvenstva v razredu Superbike. Sloviti zavoj Corkscrew na dirkališču Laguna Seca, ki ostro zavije levo in nato desno po dolgi ravnini, vedno zagotavlja vznemirljivo dogajanje in osupljive fotografije.

+ Izvedi več
Naslov
1021 Salinas Hwy
Monterey, CA 93940
USA
PRIDOBI NAVODILA ZA POT external-link-arrow-bold

BMW Motorrad Race Trophy.

Verjetno najinovativnejši projekt na področju motociklističnih dirk.

Pomemben temelj dirkaškega programa za stranke BMW Motorrad Motorsport predstavlja povsem edinstven projekt na področju motociklističnih dirk na svetu: BMW Motorrad Race Trophy.

BMW Motorrad postavlja nove standarde na področju dirk za stranke s tekmovanjem Race Trophy, pri čemer v letu 2017 poteka že četrta sezona verjetno najinovativnejše serije motociklističnih dirk.

+ Izvedi več
Na BMW Motorrad Race Trophy external-link-arrow-slim

Najnovejše novice.

Najnovejše novice.

Svet BMW Motorrad Motorsport se hitro razvija ter ob tem prinaša vznemirljivo dirkaško dogajanje in čustveno nabite zgodbe. Bodite vedno na tekočem z našimi novicami in si zagotovite vpogled v svet BMW Motorrad Motorsport.

+ Izvedi več
spinner