BMW Motorrad Race Trophy Events.

Junij 2017.
3. - 9. jun. 2017
Douglas, Isle Of Man

Isle of Man TT.

Isle of Man TT.

BMW combined Road Race Challenge – Isle of Man TT.

Dirka Tourist Trophy na otoku Isle of Man je izredno visoko cenjena med dirkači in navijači. Zmagovalci dirke ne bodo nikoli pozabljeni. Poleg profesionalnih dirkačev se dogodka vsako leto udeležijo tudi novinci, ki preizkusijo svojo hrabrost na sloviti dirki po otoških cestah. Z dolžino 60,725 km, nešteto ovinki, najvišjimi hitrostmi nad 300 km/h, nevarnimi robniki in zidovi dirka ni izziv samo za voznike, temveč tudi preizkušnja za material.

Po sijajni zmagi Michaela Dunlopa in Iana Hutchinsona na BMW-ju leta 2016 je motocikel S 1000 RR tudi leta 2017 imenovan za najzmogljivejše motorno kolo, zato bo na dirki TT zelo težko poraziti BMW. 

+ Izvedi več

BMW Combined Road Race Challenge (BMW RRC) je kategorija, ki jo je uvedel BMW Motorrad v okviru tekmovanja BMW Motorrad Race Trophy, pri čemer vključuje pet najslovitejših cestnih dirk na svetu: North West 200, Isle of Man TT, Southern 100, Ulster Grand Prix in Macau Grand Prix. Profesionalni cestni dirkači na BMW-ju S 1000 RR imajo priložnost za pridobitev točk v okviru tekmovanja BMW Motorrad Race Trophy v razredih Superbike, Superstock in odprtih razredih.

+ Izvedi več

BMW Motorrad Race Trophy.

Verjetno najinovativnejši projekt na področju motociklističnih dirk.

Pomemben temelj dirkaškega programa za stranke BMW Motorrad Motorsport predstavlja povsem edinstven projekt na področju motociklističnih dirk na svetu: BMW Motorrad Race Trophy.

BMW Motorrad postavlja nove standarde na področju dirk za stranke s tekmovanjem Race Trophy, pri čemer v letu 2017 poteka že četrta sezona verjetno najinovativnejše serije motociklističnih dirk.

+ Izvedi več
Na BMW Motorrad Race Trophy external-link-arrow-slim

Najnovejše novice.

Najnovejše novice.

Svet BMW Motorrad Motorsport se hitro razvija ter ob tem prinaša vznemirljivo dirkaško dogajanje in čustveno nabite zgodbe. Bodite vedno na tekočem z našimi novicami in si zagotovite vpogled v svet BMW Motorrad Motorsport.

+ Izvedi več
spinner