BMW Motorrad Race Trophy Events.

Maj 2017.
12. - 14. maj 2017
Imola, Italy

Svetovno prvenstvo v razredu Superbike in Superstock 1000 v Imoli.

Svetovno prvenstvo v razredu Superbike in Superstock 1000 v Imoli.

WSBK in STK 1000.

Na svetovnem prvenstvu v razredu Superbike (WSBK) zveze FIM sodeluje elitni razred dirkalnih motociklov, ki temeljijo na proizvodnem modelu. Najboljši svetovni dirkači navdušujejo navijače z vznemirljivim dirkaškim dogajanjem in dirkami po vsem svetu. V primerjavi s standardnimi cestnimi modeli so na motornih kolesih, ki tekmujejo na svetovnem prvenstvu v razredu Superbike, dovoljene določene predelave izpušnega sistema, upravljanja motorja, vzmetenja, zavor in nekaterih delov motorja. Motorno kolo je za svetovno prvenstvo v razredu Superbike zveze FIM odobreno le, če je kot proizvodni model proizvedeno v določenih količinah (500 enot).

Voznika BMW-ja Jordi Torres in Markus Reiterberger se v svojo drugo sezono podajata z italijansko ekipo Althea BMW Racing Team, pri čemer bosta dirkališče Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari v Imoli obiskala v 5. krogu svetovnega prvenstva v razredu Superbike. 

+ Izvedi več

Na evropskem prvenstvu zveze FIM v razredu Superstock 1000 (STK 1000) sodeluje veliko število mednarodnih tekmecev, pri čemer je med njimi več prihodnjih svetovnih prvakov. Kot večina mednarodnih in državnih prvenstev tudi prvenstvo STK 1000 dejavno podpira in spodbuja rivalstvo med proizvajalci motornih koles, ki temeljijo na proizvodnih modelih.

Na vznemirljivem prvenstvu je pokal zveze FIM Superstock 1000 za leto 2016 osvojil voznik BMW-ja Raffaele de Rosa. Zato kar 9 tekmovalcev zaupa zmogljivosti BMW-ja S 1000 RR. 

+ Izvedi več
Naslov
Via Rosselli Fratelli, 2
40026 Imola BO
Italy
PRIDOBI NAVODILA ZA POT external-link-arrow-bold

BMW Motorrad Race Trophy.

Verjetno najinovativnejši projekt na področju motociklističnih dirk.

Pomemben temelj dirkaškega programa za stranke BMW Motorrad Motorsport predstavlja povsem edinstven projekt na področju motociklističnih dirk na svetu: BMW Motorrad Race Trophy.

BMW Motorrad postavlja nove standarde na področju dirk za stranke s tekmovanjem Race Trophy, pri čemer v letu 2017 poteka že četrta sezona verjetno najinovativnejše serije motociklističnih dirk. 

+ Izvedi več
Na BMW Motorrad Race Trophy external-link-arrow-slim

Najnovejše novice.

Najnovejše novice.

Svet BMW Motorrad Motorsport se hitro razvija ter ob tem prinaša vznemirljivo dirkaško dogajanje in čustveno nabite zgodbe. Bodite vedno na tekočem z našimi novicami in si zagotovite vpogled v svet BMW Motorrad Motorsport. 

+ Izvedi več
spinner