BMW Motorrad Race Trophy Events.

November 2017.
16. - 19. nov. 2017
Macao, China

Macau Grand Prix.

Macau Grand Prix.

BMW Combined Road Race Challenge.

BMW Combined Road Race Challenge (BMW RRC) je kategorija, ki jo je uvedel BMW Motorrad v okviru tekmovanja BMW Motorrad Race Trophy, pri čemer vključuje pet najslovitejših cestnih dirk na svetu: North West 200, Isle of Man TT, Southern 100, Ulster Grand Prix in Macau Grand Prix. Profesionalni cestni dirkači na BMW-ju S 1000 RR imajo priložnost za pridobitev točk v okviru tekmovanja BMW Motorrad Race Trophy v razredih Superbike, Superstock in odprtih razredih. V Macau je leta 2015 in 2016 na stopničkah stal BMW-jev trojček. Leta 2017 bo izziv še večji. Dirkači z več kot 250 km/h drvijo med zaščitnimi ograjami po Macau. Kdo bo prvi končal 12 krogov? 

Dirka v Macau je zadnja dirka v okviru preizkušnje BMW Combined Road Race Challenge, pa tudi zadnja dirka v okviru tekmovanja BMW Motorrad Race Trophy 2016. Zato je to zadnja priložnost za voznike BMW-ja, da zberejo točke za razvrstitev posameznikov v okviru tekmovanja Race Trophy. 

+ Izvedi več

BMW Motorrad Race Trophy.

Verjetno najinovativnejši projekt na področju motociklističnih dirk.

Pomemben temelj dirkaškega programa za stranke BMW Motorrad Motorsport predstavlja povsem edinstven projekt na področju motociklističnih dirk na svetu: BMW Motorrad Race Trophy.

BMW Motorrad postavlja nove standarde na področju dirk za stranke s tekmovanjem Race Trophy, pri čemer v letu 2017 poteka že četrta sezona verjetno najinovativnejše serije motociklističnih dirk.

+ Izvedi več
Na BMW Motorrad Race Trophy external-link-arrow-slim

Najnovejše novice.

Najnovejše novice.

Svet BMW Motorrad Motorsport se hitro razvija ter ob tem prinaša vznemirljivo dirkaško dogajanje in čustveno nabite zgodbe. Bodite vedno na tekočem z našimi novicami in si zagotovite vpogled v svet BMW Motorrad Motorsport.

+ Izvedi več
spinner