BMW Motorrad Race Trophy Events.

Oktober 2017.
13. - 15. okt. 2017
West Kingsdown, Longfield, United Kingdom

Zadnja dirka sezone britanskega prvenstva v razredu Superbike, Brands Hatch.

Zadnja dirka sezone britanskega prvenstva v razredu Superbike, Brands Hatch.

Britansko prvenstvo v razredu Superbike.

Britansko prvenstvo v razredu Superbike (BSB) vključuje dirke v razredih Superbike in Superstock, pri čemer je to najbolj zaželena državna dirkaška serija v razredu Superbike na svetu. Zastopani bodo skoraj vsi proizvajalci prestižnih motornih koles. Serija se ponaša z izredno velikim mednarodnim zanimanjem. Zlasti zaradi mednarodnih tekmovalcev velikega kalibra. Prvenstvo BSB je za mlade voznike odlična odskočna deska za svetovno prvenstvo v razredu Superbike. 

+ Izvedi več
Naslov
Brands Hatch GP Circuit
West Kingsdown
Longfield
TN15 6DX
United Kingdom
PRIDOBI NAVODILA ZA POT external-link-arrow-bold

BMW Motorrad Race Trophy.

Verjetno najinovativnejši projekt na področju motociklističnih dirk.

Pomemben temelj dirkaškega programa za stranke BMW Motorrad Motorsport predstavlja povsem edinstven projekt na področju motociklističnih dirk na svetu: BMW Motorrad Race Trophy.

BMW Motorrad postavlja nove standarde na področju dirk za stranke s tekmovanjem Race Trophy, pri čemer v letu 2017 poteka že četrta sezona verjetno najinovativnejše serije motociklističnih dirk.

+ Izvedi več
Na BMW Motorrad Race Trophy external-link-arrow-slim

Najnovejše novice.

Najnovejše novice.

Svet BMW Motorrad Motorsport se hitro razvija ter ob tem prinaša vznemirljivo dirkaško dogajanje in čustveno nabite zgodbe. Bodite vedno na tekočem z našimi novicami in si zagotovite vpogled v svet BMW Motorrad Motorsport.

+ Izvedi več
spinner