BMW Motorrad Race Trophy Events.

September 2017.
23. - 24. sep. 2017
Frohburg, Germany

Zadnja dirka sezone prvenstva IRRC v Frohburgu.

Zadnja dirka sezone prvenstva IRRC v Frohburgu.

International Road Racing Championship.

International Road Racing Championship (IRRC) je znana serija cestnih dirk v Evropi, ki jo organizirajo Motorsportclub Hamove (Nizozemska), Motorsportclub K.V. Oostende (Belgija) in Motorsportclub MSC Frohburger Dreieck e.V. (Nemčija). Prvenstvo IRRC, ki se je v preteklosti imenovalo »Pokal treh držav«, od leta 2010 iz leta v leto raste, pri čemer je postalo eden od najpomembnejših sestavnih delov evropskih tekmovanj v cestnih dirkah.

Konec oktobra bo serija znova postregla z zanimivim dogajanjem. Na zadnji dirki sezone imajo številni vozniki BMW-ja zadnjo priložnost, da zberejo točke v okviru tekmovanja BMW Motorrad Race Trophy. 

+ Izvedi več

BMW Motorrad Race Trophy.

Verjetno najinovativnejši projekt na področju motociklističnih dirk.

Pomemben temelj dirkaškega programa za stranke BMW Motorrad Motorsport predstavlja povsem edinstven projekt na področju motociklističnih dirk na svetu: BMW Motorrad Race Trophy.

BMW Motorrad postavlja nove standarde na področju dirk za stranke s tekmovanjem Race Trophy, pri čemer v letu 2017 poteka že četrta sezona verjetno najinovativnejše serije motociklističnih dirk.

+ Izvedi več
Na BMW Motorrad Race Trophy external-link-arrow-slim
Naslov
Am Dreieck
04654 Frohburg
Germany
PRIDOBI NAVODILA ZA POT external-link-arrow-bold

Najnovejše novice.

Najnovejše novice.

Svet BMW Motorrad Motorsport se hitro razvija ter ob tem prinaša vznemirljivo dirkaško dogajanje in čustveno nabite zgodbe. Bodite vedno na tekočem z našimi novicami in si zagotovite vpogled v svet BMW Motorrad Motorsport.

+ Izvedi več
spinner