Že 100 let dajemo vse od sebe, da bi prišli na cesto, raziskali rekorde, raziskali nove terene in vedno znova sprašujemo o statusu quo. Dva nova poudarka ob obletnici sta modela Eidtion BMW R 18 100 Years in BMW R nineT 100 Years, vsak omejen na 1.923 kosov. To kar žari tako, nismo le mi, ampak tudi ekskluzivna tehnika Paint-on-Chrome. Slavi z nami 100 let Make Life a Ride Spirit.

+ Izvedi več
„ 

#SoulFuel v svoji najbolj ekskluzivni obliki: R 18 100 Years.

Omejen model Edition BMW R 18 100 Years ob 100. obletnici BMW Motorrad 

Motorno kolo BMW R 18 100 Years 

BMW R 18 je bil, je in ostaja ikona. Številne njegove značilnosti se kot rdeča nit vlečejo skozi zgodbo, na primer bokserski motor ali nezamenljiv rezervoar v obliki solze. Motorno kolo BMW R 18 100 Years je kultno kolo od trenutka, ko se je pojavil. Model Edition postavlja zgodovinske sestavne dele z obilico kroma v prizorišče – pravi model ljubiteljev. 100-letna značka z napisom »1 of 1.923« daje tej ekskluzivnosti dodatno podobo.

+ Izvedi več

Odkrijte oba modela Edition 

Roadster z Attitude: R nineT 100 Years.

 “
Omejen model Edition BMW R nineT 100 Years ob 100. obletnici BMW Motorrad 

Motorno kolo BMW R nineT 100 Years  

Motorno BMW R nineT 100 Years uteleša nepredvidljivo zgodovino in pri tem ostane vedno sodobno. Kot ustanovitelj sveta BMW Motorrad Heritage je že zdavnaj dosegel kultno stanje. To motorno kolo je utelešenje individualizma. Posebenipoudarek modela Edition: vključeni rezkani deli Option 719 v črni barvi za dominanten, visokokakovosten videz. Pravi Masterpiece – prepoznaven po ekskluzivni 100-letni znački na rezervoarju.

+ Izvedi več

Dva individualista – zdaj še bolj edinstvena 

Dva individualista – zdaj še bolj edinstvena 

Že modela BMW R nineT in BMW R 18 sta motorni kolesi za individualiste, vedno pripravljena na individualno predelavo. Oba modela Edition sta z ekskluzivno zasnovo in omejenim številom kosov še bolj odvisna od glavnega pretakanja. Ta motorna kolesa so namenjena pravim oboževalcem. Kateri se vam poda?

+ Izvedi več

Poudarki ob obletnici 

spinner