Ni pomembno, ali gre za hitro vožnjo ali želite preprosto malce na svež zrak. S skuterjema BMW C 400 GT in BMW C 400 X postane mesto vaša proga. Lahko izbirate: dinamično in športno ali raje elegantno? V obeh načinih se peljete stabilno in brez tresljajev – po zaslugi nove funkcije Ride by Wire. Kateri se vam poda?

+ Izvedi več

Odkrijte nove kotičke

Odkrijte nove kotičke

Spontano na drug konec mesta ali redna dnevna vožnja: C 400 X vas bo skozi gost promet pripeljal prav tako hitro in okretno kot skozi ozke ulice. Ta skuter vam bo mesto razkazal z nove plati. Intuitiven, odločen, agilen.

 

+ Izvedi več

Razširite svoj radij

Razširite svoj radij

Sproščene vožnje po mestu ali izleti onkraj njegovih meja: vaš skuter vas suvereno, brez tresljajev in udobno pripelje na vaš naslednji cilj. Možnosti so neskončne, pot določate vi, vaš pogon pa je C 400 GT.

 

+ Izvedi več

Povezani na poti in v vsakem trenutku

Povezani na poti in v vsakem trenutku

Vaš pametni telefon, vaša čelada in vaš skuter: BMW Connectivity jih poveže v celoto. Velik 6,5-palčni zaslon TFT skrbi za kar najmanjšo odvračanje pozornosti in kar najboljšo obveščenost. Z večnamenskim kontrolnikom lahko intuitivno upravljate: menjate glasbo, spotoma pokličete svoje prijatelje ali pa se pustite s puščičnim prikazom zavoj za zavojem voditi do naslednjega cilja – kadarkoli #PluggedToLife.

 

+ Izvedi več

Praktične, prilagodljive, sodobne

Praktične, prilagodljive, sodobne

Nove torbe naše iz serije Black Collection poskrbijo za prostor na vašem skuterju.  Lahko jih razširite, so vodoodporne in lahko jih priročno zložite tako, da zasedejo zelo malo prostora. Dodatna prednost: nove torbe je mogoče z adapterji namestiti na različne modele motornih koles BMW Motorrad. Izjemno praktično, če potujete z različnimi modeli motornih koles BMW.

+ Izvedi več

Prihodnost urbane mobilnosti

Skuter BMW Motorrad Definition CE 04

Izkusite, kako skuter BMW Motorrad Definition CE 04 nadaljuje našo vizijo urbane mobilnosti.

K skuterju Definition CE 04
spinner