Velemesto ne pozna mirovanja. Nikoli ga še ni poznalo. Zato se že več kot desetletje intenzivno ukvarjamo s futurističnimi koncepti, ki vas ne pripeljejo le os točke A do točke B, temveč vključujejo čim več vidikov vašega življenja in mobilnosti. Tako kot BMW CE 04: ta električno gnan skuter se odlično vključi v vaš vsakdan. Od glave do pet #PluggedToLife.

+ Izvedi več

Naš cilj je bil razmišljati s pogledom v prihodnost in najti rešitve, ki bodo navdihnile naše stranke po vsem svetu.

 “

Dr. Markus Schramm

Head of BMW Motorrad

Že na prvi pogled – nevsakdanji in drugačen

Že na prvi pogled – nevsakdanji in drugačen

Ploski shranjevalnik energije v podvozju in kompakten pogon sta našim oblikovalcem dala nove razsežnosti svobode pri oblikovanju. Rezultat: nezamenljiv videz. Predal za polnjenje, ki se odpira na stran, ali lebdeči sedež sta samo dve od posebnosti. Po zaslugi BMW Motorrad Connectivity in aplikacije BMW Motorrad Connected sta mobilnost in komunikacija povezani na edinstven način. 10,25-palčni TFT-zaslon postane vmesnik med analognim in digitalnim svetom. Vse imate na očeh – od navigacije, časov polnjenja in dosega do svojega seznama predvajanja.

+ Izvedi več

130 km dosega – to z lahkoto zadošča za vaš vsakdan

S skuterjem BMW CE 04 se preprosto peljete drugače. Doživite dinamiko vožnje in čisti užitek v vožnji skozi cel dan: učinkovit, povsem električen in brez emisij. S 130 kilometri dosega po postopku WMTC vaš rokovnik ne more biti dovolj poln dogodkov. In s parko, razvito posebej za skuter BMW CE 04, boste povrhu vsega še dobro izgledali.

+ Izvedi več

Še več #pluggedToLife

  

+ Izvedi več
spinner