Ves čas na poti in izjemno prilagodljiv: Scena Urban Mobility slavi novo vozilo CE 02. Ker se popolnoma prilega mobilnemu življenjskemu slogu. Vendar to ni E-skuter – enostavno presega vse okvire. Tako enostavno odpira svoj lasten segment: eParkourer. Hitro, prilagodljivo in okretno se premika skozi urbani prostor, podobno kot oseba, ki se ukvarja s Parkourjem. Agilno vozilo z veliko misijo. Električno. Okolju prijazno. Enostavno stopite nanj in začutite duha #PluggedToLife.

 

+ Izvedi več
„ 

NAJBOLJ IMPRESIVEN NAČIN premikanja skozi mesto.

 “
Kot oseba, ki se ukvarja s Parkourjem, na dveh kolesih: eParkourer CE 02 znamke BMW Motorrad.

Čas je za premik

Skočite gor

CE 02 je skoraj za vse ljudi enostaven za vožnjo. Podobno kot pri 50-ccm mopedu lahko tudi tukaj že z vozniškim izpitom AM vozite od 15. leta naprej. Vozite lahko tudi z vozniškim izpitom za osebno vozilo ali vozniškim izpitom A1.

Vstopite na igrišče

CE 02 presega običajne okvire. Njegova nova oblika ga dela za pravo pašo za oči – tako je videti veselje ob vožnji. Optično glasen in obenem električno tih. Revolucionaren. Ikoničen. Zavedanje glede okolja je lahko stilsko.

Raziščite mesto

Kot oseba, ki se ukvarja s Parkourjem, se premika skozi mesto, hitro, okretno in prilagodljivo. S svojim agilnim slogom vožnje in lastnim slogom vozilo Eparkourer odpira svoj lasten segment in silovito osvaja mesto.

Hitro naprej

Dobro vidno: Model CE 02 je poln energije. 100-% užitek med vožnjo zagotavlja že njegova stilistična oblika. Trakovna zasnova: zelo, zelo sveža. In če vendarle potrebuje premor, lahko akumulator zelo hitro napolnite prek običajne 220-voltne gospodinjske vtičnice. Različico z omejeno zmogljivostjo je mogoče voziti že z vozniškim izpitom AM od 16. leta starosti naprej.

+ Izvedi več
To vozilo eParkourer elektrificira mesto: Model CE 02 znamke BMW Motorrad

Odkrijte model CE 02

Želite silovito osvojiti mesto in se pri tem voziti okolju prijazno? Izvedite vse o stilističnem, okretnem vozilu eParkourer.

K CE 02

Več #PluggedToLife

spinner