Z motornim kolesom BMW Motorrad Definition CE 04 smo svoji viziji urbane mobilnosti dali obraz. In to kakšen. S svojo progresivno obliko ne le daje sporočila, temveč jih tudi dejansko pošilja: na primer na vaš pametni telefon. Popolna omreženost voznika, vozila in okolja igra bistveno vlogo pri motornem kolesu Definition CE 04. Popolno nasprotje pri emisijah – tem se električno gnano motorno kolo Definition CE 04 v celoti odpoveduje. Čista zadeva, ki obljublja nefiltriran užitek v vožnji med stolpnicami v metropolah.

+ Izvedi več

Naša vizija je bila ustvariti sodobno, progresivno vozilo, ki se popolnoma ujema z življenjem v mestu.

 “

Edgar Heinrich

Head of BMW Motorrad Design

Naša definicija prihodnosti

Naša definicija prihodnosti

Kako želimo v prihodnje priti od točke A do točke B? Kako se bomo vozili od doma do delovnega mesta in obratno? Če bo po naše: točno tako. Motorno kolo BMW Motorrad Definition CE 04 predstavlja, kako lahko harmonično pametna mobilnost in futuristična oblika ter čisti užitek v vožnji hodijo z roko v roki.

+ Izvedi več

Prikrojeno tvojim potrebam

Obloge motornega kolesa Definition CE 04 so prav tako napredne kot vozilo samo. Tako je parka opremljena tudi z nevidnimi protektorji in visoko funkcionalno zaščito pred vremenskimi vplivi. Njeni dodatni svetlobni vodniki ti nudijo dodaten plus pri opaznosti in varnosti. In po zaslugi funkcije induktivnega polnjenja imaš vedno na voljo dovolj električnega toka za svoj digitalni vsakdan.

+ Izvedi več

S Plugged to Life lahko svoje digitalno življenje brez težav živiš kjerkoli ... kar je mogoče uporabiti celo na tvojih oblačilih, ki tako postanejo še udobnejša.

 “

Edgar Heinrich

Head of BMW Motorrad Design

Več o Urban Mobility

spinner