Vznemirljiva raznolikost za pustolovce, raziskovalce in navdušence: Naša družina GS ima tri nove člane. Ne glede na to, ali načrtujete izlet ob koncu tedna z najboljšimi prijatelji, si želiš osvojiti teren ali kar celoten svet – s temi modeli so vam odprta vsa vrata. Ugotovite, kateri model najbolj ustreza vam in vašim potrebam ter izvedite vse pomembne podrobnosti.

+ Izvedi več
„ 

Hungry for more Adventure

 “

BMW F 800 GS

BMW F 800 GS

Novi model BMW F 800 GS je vedno na vaši strani, ne glede na to, kaj vas čaka na cesti. S svojim zmogljivim novim motorjem in številnimi nadgradnjami je popolnoma primeren za kratke in dolge dogodivščine. Spakirajte vašo torbo, se dobite s prijatelji in na lastni koži doživite #SpiritOfGS.

+ Izvedi več

BMW F 900 GS

BMW F 900 GS

Stopite iz vsakdana, zapeljite na teren: Model BMW F 900 GS je popolno motorno kolo za vse, ki iščejo izzive. Prek kamnov in proda, skozi veter in vodo, v globokih dolinah in na visokih hribih – to motorno kolo Enduro je enostavno popolno za edinstvena doživetja.

+ Izvedi več

Model BMW F 900 GS Adventure

Model BMW F 900 GS Adventure

Ste pripravljeni na dogodivščino? Model BMW F 900 GS Adventure je vsekakor pripravljen. Spremljal vas bo po vsem svetu, v različnim podnebnih pasovih in prek številnih višinskih kilometrov. Doživite napete izlete, brez tega, da bi se odpovedali potrebnemu udobju. Ne glede na to, ali ste sami, v dvoje, med kratkim šprintom ali dolgim potovanjem.

+ Izvedi več

Več #spiritofgs

spinner