Vožnja z motornim kolesom je življenjski nazor in če vprašaš nas: najlepši življenjski nazor. Da boste lahko doživeli motorno kolo BMW Motorrad od glave do pet, smo za vas pripravili oblačila, ki se do potankosti skladajo z vašim motornim kolesom – razvili so jih vozniki motornih koles za voznike motornih koles. Tudi v naši kolekciji opreme za voznike 2021 boste znova našli trendna oblačila s pametnimi značilnostmi za vašo varnost. Ali želiš videti nekaj izdelkov iz kolekcije? Pa pojdimo.

+ Izvedi več

Ne gre samo za izdelavo tehnično izvrstnih motorističnih oblačil: morajo biti tudi lepa na pogled – na in zraven motornega kolesa.

 “

Andy Dukes

Mesto je tvoje. In da bo takšno tudi ostalo, te bomo opremili s stilskimi oblačili, ki so več kot dorasla izzivom metropole. Tukaj se združujejo sodobna oblika, pametne značilnosti in nevidna varnostna tehnologija. Vse s samo enim ciljem: tvoj nebrzdan užitek v vožnji v velikem mestu.

+ Izvedi več

Pobegnite iz vsakdana – ne pa iz svoje cone udobja. Z našimi udobnimi oblačili za ture boste vedno pripravljeni za dogodivščine. Naši visokotehnološki materiali in 40 let izkušenj pa poskrbijo, da boste pri tem kar najbolje zaščiteni in kljub temu povsem gibljivi. Pripravljeni na naslednjo turo.

+ Izvedi več

Poklon lagodnim starim časom – s pridihom sodobnosti in polirano do visokega sijaja. Z našo opremo za voznike pošiljaš sporočilo individualizma – seveda se ti pri tem ni treba odpovedati varnosti. Osvoji cesto s svojim stilom.

+ Izvedi več

Svet je tvoje igrišče. Nobene ceste daleč naokoli? To sploh ni težava, tvoje motorno kolo ne potrebuje poti. Odkrijte neznano in bodite pri tem v vsakem trenutku kar najbolje zaščiteni. Uživajte v kar največji svobodi gibanja ob hkratni najboljši zaščiti v vseh vremenskih razmerah. Dogodivščina se lahko začne.

+ Izvedi več

Naša aktualna kolekcija

spinner