Vožnja z motornim kolesom je življenjski nazor z mnogimi odtenki: od doživetja v skupnosti, prek osebnega sloga do čistega veselja do odkrivanja. Da boste lahko v celoti uživali v motornem kolesu BMW, vam ponujamo oblačila, ki se popolnoma prilegajo vaši strasti. Kjer koli in kakor koli ste na poti. Kolekcijo so zasnovali vozniki motornih koles za voznike motornih koles. Tako boste v naši novi kolekciji našli oprave, ki niso samo funkcionalne, temveč povrhu tudi izgledajo dobro – in v njih ste tudi vi videti dobro.

+ Izvedi več

Imamo veliko čudovitih novih izdelkov in tudi nekaj novosti pri naših klasikah.

 “

Markus Pfister

vodja oddelka za opremo in oblačila v podjetju BMW Motorrad

Doživite mesto. In to tako, kot želite. Ne glede na to, ali se odpravljate na delo ali na pot do sproščene večerje. Z našimi oblačili ste več kot na ravni časa: pametne funkcije in nevidna varnostna tehnologija se srečajo z lahkotnimi materiali in popolnim udobjem pri nošenju – za največji užitek v vožnji po metropoli.

+ Izvedi več

Heritage in Vintage: Sproščen stari čas še zdaleč ni minil. Kdo bi to moral vedeti bolje kot vi – in mi seveda: Kajti pri naši opremi za voznike se najvišja kakovost materialov sreča s čisto ročno umetnostjo in jasno obliko. Ob tem pa se ne odpovedujemo varnosti, temveč poskrbimo, da lahko izživite povsem lasten slog.

+ Izvedi več

Ob koncu dneva je potovanje zgolj tako udobno kot oprema, s katero ste na poti: To vemo iz več kot 40 let izkušenj. Zato pri naših oblačilih za potovanja pazimo na najvišjo kakovost in varnost, premišljeno udobje in uporabnost. Tako lahko vsak kilometer uživate v vsakem vetru in vremenu.

+ Izvedi več

Od športnih izzivov do brezkompromisnega avanturizma: Ali glede na lastne meje in horizont še vedno greste en kos dalje? Z veseljem vas bomo spremljali. Z našo opremo boste vedno najbolje zaščiteni, uživali v kar največji svobodi gibanja, svet pa boste odkrivali v vseh vremenskih razmerah.

+ Izvedi več

Oglejte si sloge sezone

Oblecite se in na motorno kolo

Veselo pričakovanje je najlepše veselje – seveda mu takoj sledi užitek v vožnji. Oglejte si vse sloge in opremo za svojo sezono 2022 že danes. Ne čakajte dolgo in se oglasite.

K kolekciji opreme za voznike BMW Motorrad
spinner