Živite svojo strast na motornem kolesu. Skrbimo za to, da na poti ne boste le odlično zaščiteni, ampak boste hkrati tudi videti sijajno. Ne glede na to, ali s svojim motornim kolesom Heritage drsite proti sončnemu zahodu, na dirkališču v neskončnih serpentinah uživate v vsakem zavoju, se na Enduru sredi blata in prahu borite v neznanem, na dirkalni stezi v krogih izboljšujete najboljše čase ali na električnem skuterju osvajate velemesto – oprema za voznika BMW Motorrad se prilagaja vašim zahtevam.

+ Izvedi več

Varnost, udobje in slog: kolekcija Riders Gear je bila razvita za visoke zahteve motoristov.

 “

Poudarki za vaš življenjski slog Heritage

Soul in Passion: Kar vas žene k vožnji s klasiko Heritage, nas žene tudi k oblikovanju kolekcije Heritage. Slog je tukaj enako pomemben kot funkcija. Najboljši primer za to je jeans jakna RoadCrafted 100 Years. Združuje vintage videz z varnostjo zahvaljujoč na obrabo odpornemu jeansu in ščitnikom NP-Flex. Tudi z drugimi deli, kot so jeans jakne, usnjene jakne in usnjene hlače, čelade, kot so Grand Racer ali čolni PureShifter, boste vi in vaš stroj postali klasičen celovit paket.

+ Izvedi več

Poudarki za vaše vožnje

Pri potovalnih motornih kolesih stavite na največje potovalno udobje. To udobje vam ponuja tudi naša kolekcija, na primer športno-integralna čelada Xomo Carbon s 3D-oblikovanimi blazinami za lica. Da bi se lahko čim pogosteje odpravili na izlete, boste tukaj našli dele za skoraj vsako vreme: od škornjev Gotthard GTX iz močnega usnja do jakne Moreno GTX s podkapo, všito v ovratniku, ali jakno Aravis AIR za toplejše dni z velikimi mrežastimi vstavki za kroženje zraka in svobodno gibanje.

+ Izvedi več

Poudarki za vašo naslednjo pustolovščino

Radi preizkušate svoje meje na terenu? Ta kolekcija je kot nalašč za vas. Razvili smo jih tako, da so najmanj tako neuničljivi kot vi. Jakna GS Puna GTX je na primer ojačana z rebrastimi PU premazi s keramičnimi delci na mestih, ki so izpostavljena padcu. Tako kot jakna so tudi ustrezne hlače seveda vodoodporne in zračne. Tudi drugi deli kolekcije, kot so jakne, hlače, čelade ali škornji VentureGrip, so popolni spremljevalci na terenu.

+ Izvedi več

Odlike moči in zmogljivosti

Ko gre za milisekunde, šteje vsaka podrobnost. Tudi pri naši kolekciji Sport je poudarek na podrobnostih, ki vam bodo pomagale pri doseganju najboljših časov. Jakna Hotlap in hlače Hotlap iz napa usnja, ki je izjemno odporen proti padcem, kljub ščitnikom nudita optimalno svobodo gibanja. Jakna Sidepod Air v barvah M ni samo videti zelo športna, ampak tudi optimalno ščiti pri visokih temperaturah. Čelada M Pro Race maksimira aerodinamično zmogljivost in bi lahko postala odločilna podrobnost za vašo zmago.

+ Izvedi več

Odlike za vaš urbani življenjski slog

S svojim skuterjem boste osvojili veliko mesto, vedno boste poskočni in odlično povezani. Ta kolekcija je kot nalašč za vas. Ni videti kot klasično motoristično oblačilo, ampak tudi dobro varuje. Od stilskih športnih copat Seoul GTX z integriranim ščitnikom za peto in gležnje do majice s kapuco in zadrgo Singapore s ščitniki NP-Flex-3D, do kul jakne Brussels ali Tokyo Connect GTX. Dve odliki jakne Tokyo Connect GTX: vdelane svetlobne letve in plošča na dotik s funkcijami povezljivosti v rokavu.

+ Izvedi več

Popolno se ujema z vami

Odkrijte trenutno opremo za voznika BMW Motorrad.

K opremi za voznika
spinner