Ne glede na to, ali na svojem motornem kolesu prevozite nešteto kilometrov, odkrivate odročne terene, se sproščeno vozite po podeželski cesti, osvajate mesto ali na dirkalni progi preizkušate svoje meje: Vaša oprema za voznika je v veliki meri odgovorna za vaše doživetje vožnje. Kolekcija BMW Motorrad Riders Gear izpolnjuje naše visoke zahteve glede varnosti in udobja. S kakovostnimi materiali in izjemno obliko določa nova merila. In tudi glede optike so naši oblikovalci med drugim stavili tudi na nove barve.

+ Izvedi več

PRIHRANITE DO 500 EUR*

Preverite posebne ponudbe v naši najnovejši kolekciji Rider 's Gear Collection zdaj in prihranite do 500 EUR pri svojih najljubših kosih, ki ustrezajo vašemu slogu. Ne glede na to, ali želite sproščeno križariti po podeželskih cestah, osvojiti mestno džunglo, preizkusiti svoje meje na dirkališču ali raziskati svet na dveh kolesih. Več ko kupite, večji je popust. Ste se pripravljeni odpeljati v slogu? 

  • * 1.000 EUR: 150 EUR popusta 
  • 1.500 EUR: 250 EUR popusta
  • 2.000 EUR: 400 EUR popusta
  • 2.500 EUR: 500 EUR popusta

*Davek je vključen v vse cene.

+ Izvedi več

Razvito s strani motoristov za motoriste: Kolekcija BMW Motorrad Riders Gear združuje varnost, udobje in stil.

 “

Poudarki s stilom Street

V urbanem prostoru ste najraje na poti na vašem skuterju ali električnem eParkourerju. Hitro, okretno in prilagodljivo ste na poti med vašimi osebnimi točkami dostopa. Naša oprema vam daje popolno podporo. Zahvaljujoč njej ste vidni v cestnem prometu in jo je mogoče videti tudi brez vašega vozila. Med poudarke kolekcije #PluggedToLife spadajo jakne Tokyo Connect Gore-Tex in Singapore, hlače London s ščitniki na bokih in kolenih ali izjemno lahki čevlji Seoul.

+ Izvedi več

Poudarki za udobne izlete

Širjave vas magično vabijo: Ta kolekcija skriva še kakšen trik, da se lahko na dolgih poteh počutite dobro in sploh več ne želite sestopiti z vašega potovalnega motornega kolesa. Mešanica materiala je čarobna beseda za optimalno zaščito, prijetno obliko in svobodo gibanja. Nekateri deli so vodotesni, drugi prepustni za zrak, raztegljivost pa se nahaja na ustreznih mestih. Med poudarke kolekcije #RideAndShare med drugim spadajo čelada System 7 Carbon Evo, jakna in hlače Aravis Air in vodotesne hlače Gerlos.

 

+ Izvedi več

Poudarki za velike dogodivščine

Strmi hribi, sproščen teren, mehki pesek – na terenu lahko hitro postane zelo neudobno. Zato delamo vse, da bi se ob tem v vaši opremi počutili udobno. Kolekcija #SpiritOfGS je kot naročena za zahtevno terensko uporabo na vašem motornem kolesu Enduro. Med poudarke spadajo med drugim jakna in hlače GS Rallye Gore-Tex in GS Puna Gore-Tex z ojačitvijo na mestih, kjer obstaja nevarnost poškodb ob padcu, ter škornji GS Competition, ki se ne predajo tudi v težkih pogojih – podobno kot vi.

 

+ Izvedi več

Poudarki za ambicije Performance

Na vašem motornem kolesu Performance vedno iščete naslednji izziv. Ob vašem lovu na milisekunde mora biti vse na milimeter natančno. Vaša oprema vam mora nuditi največjo svobodo gibanja in istočasno čim večjo zaščito. Kolekcija #NeverStopChallenging je bila zasnovana točno za to. Med poudarke spadajo integralna čelada M Pro Race in jakna Downforce z usnjenimi raztegljivimi vložki in ščitniki.

 

+ Izvedi več

Poudarki z značajem Heritage

Vaše motorno kolo Heritage vam je všeč predvsem zaradi edinstvenega, nostalgičnega videza. Da po videzu za ničemer ne zaostajate za vašim motornim kolesom, smo razvili ustrezno opremo za navdušence nad #Soulfuel. Sem spadajo npr. jakna Mitte ali škornji Treptow Gore-Tex, s katerimi je vaš videz v vsaki situaciji odličen. Poleg klasičnega izjemnega stila vsi deli izpolnjujejo najvišje varnostne zahteve za uporabo na motornem kolesu.

 

+ Izvedi več

Kolekcija BMW Motorrad Riders Gear 2024

Odkrijte celotno opremo za voznika BMW Motorrad.

Na opremo za voznika
spinner