Naši novi potovalni modeli zagotavljajo sproščen prihod in izkušnjo potovanja brez kompromisov – udobno, dinamično in močno. Ne glede na to, ali ste na poti sami ali v dvoje, na dnevnem izletu ali na daljšem potovanju: Legendarni šestvaljni motor ponuja suveren užitek v vožnji in popolno zmogljivostno potovalno vožnjo, od sproščenega potovanja do dinamičnega užitka v vožnji skozi ovinke.

Kokpit je usmerjen povsem k vam in je prilagojen vašim potrebam. Velik 10,25-palčni barvni zaslon TFT postavlja standarde pri navigaciji z zemljevidom. Nov zvočni sistem 2.0 zagotavlja popoln zvok in nove dimenzije zvoka. Novi žaromet v polni tehnologiji LED pa ponuja najsodobnejšo tehnologijo.

+ Izvedi več
Lorem Ipsum

Ta štiri motorna kolesa so mojstrovine v potovalnem segmentu znamke BMW Motorrad.

 “

Timo Resch

podpredsednik oddelka za prodajo in trženje pri BMW Motorrad

Posnetki motornega kolesa K 1600 GT od blizu
Posnetki dinamične vožnje motornega kolesa K 1600 GT

K 1600 GT in K 1600 GTL

K 1600 GT in K 1600 GTL

Z motornima kolesoma K 1600 GT in K 1600 GTL bodo ovinki in kilometri postali udobno doživetje – na voljo je celo samodejna izravnava voznega položaja. Toda z majhnim zasukom zapestja lahko občutite neustavljiv potisk legendarnega šestvaljnega motorja, poleg tega pa doživite dinamično zmogljivostno potovalno vožnjo brez primere. Motorno kolo K 1600 GTL pri tem nudi veliko udobja in opreme ter je zasnovano za potovalno izkušnjo za dve osebi.

+ Izvedi več

Dobili boste vse udobje in hitro doživetje vožnje, ki si ga lahko samo želite.

 “

Timo Resch

Podpredsednik oddelka za prodajo in trženje pri BMW Motorrad

K modeloma 1600 B in K 1600 Grand America

K modeloma 1600 B in K 1600 Grand America

Sproščen bagger slog z nezgrešljivo letečo linijo. Oba stroja že vizualno obljubljata sproščeno vožnjo. In vendar lahko na 180 Nm povišan navor kadarkoli prebudite, da bi lahko uživali v brezkompromisnem razvijanju moči šestvaljnega motorja. K 1600 Grand America navdušuje z veliko opreme: stopnice, zgornji kovček z naslonjalom, dva dodatna zaboja, poleg tega nasloni za roke za vaše spremstvo in visoko vetrobransko steklo poskrbijo za potovalno udobje v dvoje.

+ Izvedi več
K 1600 B v podrobnosti med vožnjo na polno
K 1600 B kot posebni model Option 719 Midnight, parkiran v profilu

Posebni model Option 719 Midnight

Posebni model Option 719 Midnight

V različici Option 719 Midnight sta BMW K 1600 B in BMW K 1600 Grand America edinstvena v pravem pomenu besede. Deli njune karoserije so izdelani z zahtevnim vodnim tiskom, ki je bil doslej prvič uporabljen v serijski proizvodnji motornih koles. Z natančno grafično predpripravo, natančnostjo v izvedbi in čistim ročnim delom je vsako motorno kolo pravi unikat – okrašeno z galaksijo iz približno 340.000 zvezd. K temu se doda še številna druga vrhunska oprema, na primer posebej oblikovan sedež.

+ Izvedi več

#RideandShare – tukaj se potovanje nadaljuje

spinner