Dnevne pustolovščine.

Vaša pustolovščina se začne tukaj in zdaj.

Vsak dan. Vsak dan je drugačen. Vsak dan je pustolovščina. In prav to je projekt Dnevna pustolovščina – G 310 GS pa je vaš popolni spremljevalec. Dva južnoafriška pustolovca smo presenetili z motorjem G 310 GS in ju poslali na dnevno pustolovščino. Oglejte si njuno izkušnjo na motorju G 310 GS ter se seznanite, kako lahko tudi vi sodelujete pri projektu Dnevna pustolovščina.  

Ste spontani in imate željo po pustolovščini?

Sodelujte pri projektu Dnevna pustolovščina. Preprosto oddajte svojo zamisel za pustolovščino, ki si jo želite že od nekdaj. Izbrali bomo najboljše predloge in ustvarili seznam dnevnih pustolovščin za popoln vir navdiha za pustolovščine na motorju G 310 GS. To še ni vse: če vaša dnevna pustolovščina prejme največ glasov, vam jo bomo pomagali uresničiti.  

+ Izvedi več
Sodelujte zdaj external-link-arrow-slim
R 1200 GS Motorschutzbügel
R 1200 GS Scheinwerferschutz
R 1200 GS Gepäckbrücke
R 1200 GS Aluminium Motorschutz
R 1200 GS HP Enduro Fußraste
R 1200 GS Kreuzspeichenräder
R 1200 GS vožnja brez ključa
R 1200 GS LED Scheinwerfer

1. del: poiščite svojo divjino

Predstavljajte si, da se nekega dne vrnete domov z jutranjega teka in pred vhodom zagledate motor G 310 GS, na katerem je vaše ime in poziv, naj poiščete svojo divjino. Prav to se je zgodilo Fhatuwaniju. Bil je presenečen, a pripravljen, da sprejme izziv in se poda na svojo dnevno pustolovščino. V nadaljevanju si lahko ogledate njegovo izkušnjo.

+ Izvedi več
Zame je pomembno, da izkusim kaj novega. Zaradi novih izkušenj sem to, kar sem. “

Fhatuwani Mukheli

2. del: Poskusite nekaj novega

Brad običajno ne čaka na pustolovščino. Sam poskrbi za to, da je njegovo življenje polno dogajanja. Nekega dne pa je pogledal skozi okno in na dvorišču zagledal motor G 310 GS. Na njem je našel svoje ime in poziv, naj poišče svojo divjino. Tokrat bo za dogajanje v njegovem življenju poskrbel projekt Dnevna pustolovščina in Brad se je brez oklevanja podal na svojo dogodivščino.

+ Izvedi več
Življenje je potovanje. Vedno se bodo pojavili dolgočasni trenutki. Na vas pa je, da v življenju poskrbite za razburljiva doživetja. “

Brad Klynsmith

SODELUJTE ZDAJ

Oddajte svoj predlog za dnevno pustolovščino.

Sodelujte pri projektu Dnevna pustolovščina s svojim predlogom za pustolovščino. Na kratko opišite dnevno pustolovščino, ki jo želite doživeti, in jo poimenujte s prepričljivim imenom. Najboljši predlogi bodo dodani na seznam za glasovanje. Če vaša dnevna pustolovščina prejme največ glasov, vam jo bomo pomagali uresničiti.

 

+ Izvedi več

Želja po pustolovščinah.

Vsak dan z motorjem G 310 GS.

Več informacij

Primerna motorna kolesa.

spinner