Mednarodne kvalifikacije za žensko ekipo.

Išče se: članica ekipe GS.

V tebi se razplamteva ženska moč. Ko lahko za tabo in tvojim motociklom GS ostane le oblak prahu, si v svojem elementu. Obožuješ izzive na dvokolesnikih in ne bi rada prizorišča mednarodne dirke GS Trophy prepustila le moškim? Potem pa je čas za navdihujočo pustolovščino v Mongoliji. Bodi del ekipe in navdušuj ljubitelje motocikla GS po vsem svetu. 

Prvi korak je, da se udeležiš kvalifikacij v svoji državi. Če se uvrstiš med prve tri, si prislužiš mesto v ekipi svoje države. Poleg tega se v mednarodne kvalifikacije za žensko ekipo uvrstita tudi še dve drugi najvišje uvrščeni dirkačici, ki se potegujeta za mesto v mednarodni ženski ekipi. Drugih možnosti ni za registracijo za mednarodne kvalifikacije za žensko ekipo.

Udeleženci mednarodne dirke GS Trophy 2016 na Tajskem lahko povedo, da se ves trud povrne, saj so osvojili srca vseh ljubiteljev dirkanja po neutrjenih poteh. V tej državi na jugovzhodu Azije so tri ženske prikazale neomajen borbeni duh med mednarodno dirko GS Trophy. Stéphanie Bouisson, Amy Harburg in Morag Campbell so se izkazale kot osupljivo vešče motoristke. Najbolje od vsega pa je, da so vsi motoristi in motoristke zmagovalci: zato izkusi nepozaben duh dirke GS in si privozi edinstvene spomine na motociklu GS. Ali si pripravljena na nepozabno dogodivščino?    

+ Izvedi več

Druge zgodbe, ki vas utegnejo zanimati.

Primerna motorna kolesa.

spinner