Svetovne premiere in novosti

Najnovejši motocikli, funkcije in dodatna oprema.

Dogodek BMW Motorrad Days je popolna stična točka, kjer lahko preveriš trenutno ponudbo modelov in doživiš najnovejše vrhunce. Razstavni šotor poleg prireditvenega prizorišča je znova gostil veliko razstavo BMW Motorrad in kolekcijo BMW Motorrad Ride & Style. Na razpolago so bili strokovnjaki z informacijami o najnovejših motociklih, podrobnostih in ozadju. Preskušanje je bilo več kot dovoljeno!

Dobro, vrhunsko, BMW Motorrad Spezial: prefinjena dodatna oprema za motorna kolesa je prav tako imela svetovno premiero na dogodku Motorrad Days. V šotoru »Spezial« je blagovna znamka pokazala, kako prilagoditi videz kar na montažni liniji: bodisi ikonske oblikovalske podrobnosti, kot so rezkani pokrovi za glavo valja, nožne opore, zavorne ročice in ročice sklopke, kovana platišča, posebne barve, ali deli za večjo učinkovitost. BMW Motorrad s temi novimi metodami prilagajanja že kar med izdelavo v tovarni ponuja neomejene možnosti, da tvoj motocikel postane resnično »spezial«.

+ Izvedi več

Povezani na dveh kolesih z BMW Motorrad Connectivity.

Povezani na dveh kolesih z BMW Motorrad Connectivity.

Obiskovalci dogodka so odkrili še bolj inovativno in napredno rešitev: BMW Motorrad Connectivity povezuje motorno kolo, pametni telefon in čelado prek tehnologije Bluetooth. To poraja nove možnosti za motocikliste pri vsakodnevni navigaciji in uporabi večpredstavnostnih orodij, pri izkoriščanju informacij, povezanih z vožnjo, ki jih je mogoče preprosto in kadar koli prebrati na velikem zaslonu TFT, pa tudi nove možnosti pri omogočanju intuitivnega krmiljenja prek večnamenskega upravljalnika.

+ Izvedi več

Nove barve in funkcije.

Nove barve in funkcije.

Dogodek BMW Motorrad Days je obiskovalcem ponudil bežen pogled na najnovejše motocikle, s svežimi barvnimi stvaritvami in funkcijami. Reiner Fings, produktni vodja za družbo BMW Motorrad, je predstavil več vrhuncev iz nove ponudbe modelov v razstavnem šotoru motornih koles BMW.

+ Izvedi več

V prihodnost s Concept Link.

V prihodnost s Concept Link.

Tako BMW Motorrad predstavlja enopasovni sistem mobilnosti, kot smo ga doživeli v Garmisch-Partenkirchnu: preskus zasnove Concept Link združuje komunikacijo in napredno mobilnost. Na prvi pogled preseneti trdota nove arhitekture vozila. Trnek: Concept Link je popolnoma brez emisij in tlakuje novo pot k povezljivosti. »Preskus simbolizira novo dobo,« je na tridnevnem dogodku povedal Edgar Heinrich, vodja oblikovanja motornih koles za BMW.

+ Izvedi več

Popoln lahkokategornik: HP4 RACE

Popoln lahkokategornik: HP4 RACE

Trenutni vrhunec med motocikli je HP4 RACE, omejen na 750 kosov. 80.000 evrov vredni motocikel je opremljen s karbonskim ogrodjem in karbonskimi platišči koles, tehta samo 171 kilogramov z napolnjenim rezervoarjem in se s štartne črte požene s 215 konjskimi močmi. Ločena predstavitev v šotoru za motošport je že na začetku pritegnila številno občinstvo – motocikel je dobil kar lepo število novih ljubiteljev in občudovalcev.

+ Izvedi več

Udobje na poti s K 1600 Bagger.

Šest valjev ne laže: K 1600 Bagger je bil zdaj prvič na BMW Motorrad Days – obiskovalci so se ga lahko dotaknili in ga zapeljali na preizkusno vožnjo. Ta čisto novi model, prepoznaven po velikem kovčku na zadnjem delu, je resnično dinamičen poudarek, ki v Garmisch-Partenkirchen prinaša ameriški način potovanja. V razstavnem šotoru družbe BMW Motorrad je novinec več kot prepričal potovalne motoriste, ki želijo potovati udobno, z vzvratno prestavo, ogrevanimi sedeži in pomočjo pri prestavljanju.

+ Izvedi več
Preberi več o K 1600 Bagger external-link-arrow-slim

X2City – poseben dvokolesnik družbe BMW Motorrad.

X2City – poseben dvokolesnik družbe BMW Motorrad.

Družba BMW Motorrad je presenetila obiskovalce z neobičajnim dvokolesnikom: modro-bela blagovna znamka je prvič predstavila električni skuter X2City, posebej zasnovan za kratke vožnje in aktiva urbana potovanja. Prepričal je številne navdušence, ki so lahko električni skuter X2City zares izkusili na preizkusni vožnji po prireditvenem prizorišču. Obiskovalec Dirk Bachmann in njegov sin Liam sta se na vožnji noro zabavala. »Dobro zavija in zavore so super,« je povedal, ko je preizkusil vožnjo pri različnih hitrostih.

+ Izvedi več

Druge zgodbe, ki te utegnejo zanimati.

Primerna motorna kolesa.

spinner