EICMA 2019.

Doživi vse senzacije leta 2020 že zdaj.

S sejemske stojnice neposredno v splet: V živo spremljaj predstavitev svetovnih novosti in dogajanje na sejmu EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori) v Milanu.  Sejem velja za mednarodno stičišče motoristične skupnosti, ki se že veseli nove sezone. Prvič te čaka predstavitev BMW Motorrad, ki je veliko več kot le zgolj sejemska stojnica. Tukaj lahko doživiš vznemirljive dogodke v živo in srečaš številne mednarodne motociklistične junake, ter predvsem nove modele in dodatke. To ne velja le takrat, ko na novinarskih konferencah v živo razkrijemo skrivnosti naših novih modelov, ampak tudi, ko te presenetimo s predavanji in vtisi z dogodka. Predstavljamo ti vse pomembne vrhunce, s katerimi bo tvoja prihodnja sezona leta 2020 senzacionalna.

Naš program EICMA

Tukaj lahko najdeš vse točke programa in jih filtriraš glede na svoje osebne interese. Si že odkril svoje najljubše dogodke? Označi jih v svojem individualnem načrtu.

 

 

+ Izvedi več

Razkrivamo skrivnost novih modelov.

Napetost narašča, zavesa se dvigne: V živo spremljaj razkritja nekaterih vrhunskih modelov od 5. novembra 2020.

+ Izvedi več

#NeverStopChallenging

#NeverStopChallenging je način življenja voznikov, ki najraje ne bi ločevali med srčnim utripom in navorom. Vozniki, ki se ne ustrašijo športnih izzivov, saj vedno zahtevajo malo več – od sebe in svojega stroja.

+ Izvedi več

#Soulfuel

Roke umazane od olja, srce polno strasti in domišljije: Naša R nineT je vzbudila navdušenje predelovalcev po vsem svetu. In temu pozivu sledijo tudi naša konceptna motorna kolesa.

A niso samo motocikli gorivo naše duše, navdihuje nas tudi ustrezna oprema za voznika iz zbirke Heritage.

+ Izvedi več

Debi modela Concept R 18 /2 na razstavi EICMA.

Razkrit je drugi koncept cruiserja znamke BMW Motorrad.

Izvedi več

Vedno nekoliko pred drugimi – z novicami Heritage Newsletter.

Vedno nekoliko pred drugimi – z novicami Heritage Newsletter.

Pravi oboževalci z našimi novicami ne bodo zamudili ničesar iz sveta kolekcije Heritage. Redno boš prejemal novice o modelih, promocijah in prihajajočih dogodkih, preden zanje izvedo drugi. Kaj še čakaš? Bodi obveščen.

+ Izvedi več

Doživi še več vrhuncev BMW Motorrad.

spinner