Vrhunci 2020.

Tukaj lahko izveste, kaj vas pričakuje.

Težko obvladujete svojo radovednost? Želite na vsak način izvedeti, kaj vam lahko ponudi novo leto? Potem ste tukaj na pravem mestu: Za oboževalce in voznike imamo pripravljenih veliko vrhuncev. Naj gre za novosti v ponudbi motornih koles BMW ali vznemirljive dogodke: Skupaj z nami vstopite v leto 2020 in si oglejte najvznemirljivejše novosti na področju motornih koles.

#NeverStopChallenging

#NeverStopChallenging je način življenja voznikov, ki najraje ne bi ločevali med srčnim utripom in navorom. Vozniki, ki se ne ustrašijo športnih izzivov, saj vedno zahtevajo malo več – od sebe in svojega stroja.

+ Izvedi več

Novi BMW S 1000 XR.

Novi BMW S 1000 XR.

Ali tudi vi v vsakem zavoju vidite nov izziv in na vsaki ravnici samo začetek naslednjega zavoja? In predvsem: vam nikoli ni dovolj?

V tem primeru se veselite modela S 1000 XR. Združuje brezkompromisno športnost in zmogljivosti na dolge razdalje. Da bo lov na zavoje prinašal dolge dneve zabave.

+ Izvedi več

Vrhunska zmogljivost s kombinezonom ProRace.

Vrhunska zmogljivost s kombinezonom ProRace.

Dirkalni kombinezon za tiste, ki želijo izpolniti svoje visoke športne zahteve. Enodelni kombinezon iz goveje nape vam po zaslugi ščitnikov nudi optimalno zaščito. Teliran model istočasno poskrbi za izjemno udobje med uporabo.

Za tiste, ki jim je všeč še bolj individualno, obstaja možnost individualne konfiguracije s storitvijo ProRace Made-To-Measure.

+ Izvedi več

Novi BMW F 900 XR.

Novi BMW F 900 XR.

BMW F 900 XR združuje športnost in zmogljivosti na dolge razdalje s popolno vsakodnevno uporabnostjo. Njegova zasnova je tipična za modele XR: agresivna in usmerjena naprej.

Tipična ergonomija modela XR vozniku omogoča sproščen pokončni sedeči položaj, tako da so tudi daljša potovanja čisti užitek. Po zaslugi bogate opreme ste dobro pripravljeni tako za kratka potovanja kot za izlete v mesto.

+ Izvedi več

Novi BMW F 900 R.

Novi BMW F 900 R.

Tako mora biti Dynamic Roadster: purističen in močan, vedno v iskanju naslednjega izziva. F 900 R se na vaše ukaze odziva natančno in neposredno. Tako se vaše misli v delčku sekunde spremenijo v čisti užitek v vožnji.

+ Izvedi več

BMW Motorrad Vision DC Roadster.

BMW Motorrad Vision DC Roadster.

Model Vision DC Roadster združuje ikonično oblikovanje bokserja z zahtevami, ki jih električni pogon postavlja tehnologiji.

Visok navor že pri speljevanju poskrbi za osupljive pospeške. To ogromno povečanje moči ustvarja popolnoma novo izkušnjo dinamike in nam omogoča pogled na prihodnost vožnje z motornim kolesom.

+ Izvedi več

#Soulfuel

Roke umazane od olja, srce polno strasti in domišljije: Naš R nineT je vzbudil navdušenje predelovalcev po vsem svetu. In temu pozivu sledijo tudi naša konceptna motorna kolesa.

A niso samo motocikli gorivo naše duše, navdihuje nas tudi ustrezna oprema za voznika iz zbirke Heritage.

+ Izvedi več

Brezčasni slog z zbirko Heritage.

Brezčasni slog z zbirko Heritage.

Zdaj lahko strast do legend v živo izkusite tudi z ustreznimi motorističnimi oblačili. Vsi deli zbirke Heritage so poklon legendam in jih odlikujejo svoboda in brezčasnost, funkcionalnost in estetika. Tukaj lahko preberete, zakaj je ta oprema tako posebna.

+ Izvedi več

Dva impresivna koncepta po meri.

Izkusite fascinacijo v živo na naših dogodkih.

Utelešenje pustolovščine: Mednarodno tekmovanje GS Trophy.

Utelešenje pustolovščine: Mednarodno tekmovanje GS Trophy.

Vsaki dve leti se vozniki modelov GS na mednarodnem tekmovanju GS Trophy soočajo z mnogimi novimi izzivi. Sedma izdaja tekmovanja Trophy poteka februarja na Novi Zelandiji in obljublja čisto vznemirljivost. Osupljiva pokrajina s popolnim terenom za GS udeležence postavlja pred nove izzive in obljublja edinstveno ekipno izkušnjo.

Tukaj lahko sledite, kako 18 državnih ekip in mednarodna ženska ekipa v spektaklu raziskujejo področja, po katerih je doslej napredovalo le nekaj voznikov.

+ Izvedi več

Concorso d’Eleganza Villa d’Este

Najbolj ekskluzivno lepotno tekmovanje za dvo- in štirikolesnike. Pridružite se nam, ko bodo na jezeru Como znova predstavljeni redki starodobniki in lepotci iz sveta motociklov in avtomobilov ter se potegovali za ugledna prva mesta.

Izvedite več
spinner