Privošči si vožnjo življenja.

Prebudi se v nov dan s polnim zagonom.

Vsak trenutek je prelomnica. Lahko zaviješ levo, lahko zaviješ desno, lahko pa nadaljuješ naravnost naprej. Lahko bi se vrnil na izhodiščno točko in nato nadaljeval z vožnjo. Pod tvojimi nogami je milijon poti – vsaka je boljša od prejšnje in ni nič slabša od naslednje. Vsako sekundo izberi novo pot in nikoli se ne oziraj nazaj. Ker je vse, kar najdeš na cesti, za vedno tvoje. In tako si lahko privoščiš vožnjo življenja.

Naše zgodbe

Igraj.

Igraj.

Bodi pogumen. Bodi glasen. Bodi vse, kar želiš. Spelji ovinke na svoji poti med počasnimi avtomobili zdolgočasenega predmestja in najdi svoj popoln oder. Izrazi svoje mnenje in ga zakriči z vrha zgradb. Svet te posluša.

+ Izvedi več

Ustvarjaj.

Ustvarjaj.

Ti si inovativnost. Razmišljaš o tem, o čemer ni razmišljal še nihče. Kažeš to, kar še nihče ni videl. In govoriš to, kar še nihče ni rekel. Razdeli svoje mesto kot hrumeč blisk in najdi svoje platno, kjer koli se že skriva.

+ Izvedi več

Deskaj.

Deskaj.

Modro nebo nad tabo, pod tabo modri valovi, vmes pa razkropljene vse barve življenja. Na kopnem lahko v vožnji uživaš enako, kot bi užival na valovih. Nič ne obstaja, kar bi bilo zate nemogoče, ni kraja, ki ga ne bi mogel doseči, in ni razloga, zakaj ne bi imel vsega. Ta svet pripada tebi. Kaj boš naredil z njim?

+ Izvedi več

Fotografiraj.

Fotografiraj.

Lepota je povsod. Obdaja te celo takrat, ko se drugim izmika. A je na dosegu tvoje roke. Drugi vidijo motocikel, ti pa vidiš pustolovščino, rezervoar z navidezno neskončno prostornino in še toliko več. Ti predstavljaš oči človeštva. Vsem pokaži, kar vidiš.

+ Izvedi več

Tekmuj.

Življenje je lepo. In ti želiš biti najboljši. Ne moreš se boriti proti zakonom fizike, a to te še bolj izziva. Nikogar ne poslušaš – le svojo uro, ki s tiktakanjem naznanja minevanje dragocenega časa. Zdaj je tvoja priložnost, da ga premagaš. Pripravljen? Gremo!
+ Izvedi več
Preberi več external-link-arrow-slim

Druge zgodbe, ki te utegnejo zanimati.

Primerna motorna kolesa.

spinner