Ustvarjaj

Življenje ni avtocesta. Je cesta s križišči, vzponi, padci in obrati. Ustvarjaš jo sam. Privošči si vožnjo življenja.

Navdih

Navdih potrebuje kontrast.

Navdih potrebuje kontrast.

Brez razlik in brez sprememb ne bi bilo navdiha. Prelomnice pridejo na začetku vsakega ustvarjanja. In vsako ustvarjanje je samo po sebi začetek nekaj novega. Zame umetnost ni udobno počivališče, temveč dolga, ovinkasta pot skozi gorato območje mojega življenja. Potovanje po tej cesti je lepše kot mirovanje.

Žarek sončne svetlobe razdeljuje steno moje delavnice, ločuje svetlo barvo od temne in v meni prebudi zamisel. Ali bo zrasla in vzcvetela, je odvisno samo od mene. Pred mano je še vedno dolga pot, preden bo namestitev dokončana – a potovanje je cilj.

+ Izvedi več

Kreacija

Nekaj dni pozneje: žarek sončne svetlobe je že dolgo nazaj izginil, a navdih ostaja.

Nekaj dni pozneje: žarek sončne svetlobe je že dolgo nazaj izginil, a navdih ostaja.

Zamisli so večne, saj je sprememba neskončna. Nobeno stanje ni nikoli trenutno. Življenje je prehod. Kar šteje, je, da je današnji dan drugačen od včerajšnjega. In prav za to živim in delam.

Rumeni žarek žarometa in hrumenje mojega motorja ločujeta cesto. Motorno kolo je simbol mojega raziskovalnega duha: ker oba zagotavljava svetlobo v temi in stvari, ki so bile do zdaj nevidne, delava vidne. Vsak trenutek je nov, saj je naslednja sekunda nov svet, ki čaka, da ga odkrijemo. In naše zadnje veliko odkritje je za naslednjim ovinkom.

+ Izvedi več

Izdelava

Zamisel je živa.

Zamisel je živa.

Svetloba neonskih cevi razdeljuje senco pod mostom. Vedno je šlo za prehod med dvema stranema, simbolom za spremembo, razdaljo, ki jo dnevno prehodi na tisoče prebivalcev mesta. A tudi če nihče nikoli ne vidi tega sporočila, je most zdaj več: je del umetnosti. Nosi sporočilo, ki je skrito pod površjem in želi biti odkrito. In spremeni tistega, ki ga odkrije.

Umetnost ustvarja spremembo in sprememba je bistvo mojega ustvarjanja. Tako je moje življenje umetnost. In kamor koli me moj motocikel jutri odpelje, bom spremembo prinesel s sabo.

+ Izvedi več

Cestni motocikel s protibatnim motorjem

Edinstveni primerki.

Predelave motocikla R nineT.

Izvedi več

Druge zgodbe, ki te utegnejo zanimati.

Primerna motorna kolesa.

spinner