Igraj.

Cilj tvojega iskanja ni v tem, da se umiriš. Temveč da poiščeš svojo pot do sreče. Privošči si vožnjo življenja.

Uvod

Preverjam. Ena dva.

Preverjam. Ena dva.

Sonce se spusti v morje hiš in vrže svoje pojemajoče žarke skozi okno. To ni naše mesto. Ampak naš čas. Ker je to naš prvi in zadnji dan tukaj. In pripravljene smo. V mislih še enkrat ponovimo vrstni red, vzamemo prtljago in se pripravimo na zavzetje odra. Vstani. Pojdi ven. Bodi pogumen. Bodi glasen.

+ Izvedi več

Refren.

Natakni si čelado. Zaženi motor.

Natakni si čelado. Zaženi motor.

In se odpelji v vrvež na cesti. Potovanje je naša vaja za nastop, tok zraka naše občinstvo in zvok motorjev naš aplavz. To je naša moč, ki nas žene. Brez premora naprej. Nič in nihče nas ne more ustaviti. Vstani. Pojdi ven. Bodi pogumen. Bodi glasen. Tukaj smo. Naši motocikli so parkirani, me pa prikorakamo skozi zadnji vhod in se podamo po ozkih hodnikih. Oder nas pričakuje. In občudovalci prav tako. Sklenemo krog. Tonska vaja. Vdihni. In začni. Damo vse od sebe. Občinstvo nori. Pesmi se igrajo same od sebe. Vse kipi od adrenalina. Klub je razvnet. Postale smo eno. Druga z drugo. Z občudovalci. Z glasbo. Vstani. Pojdi ven. Bodi pogumen. Bodi glasen.

+ Izvedi več

Konec

Še. Še. Še.

Še. Še. Še.

In konec. S čela si obrišemo pot. Glasbila zdaj pripadajo odrskim delavcem. In ulice so spet naše. Tok zraka nas ohladi. Drsimo skozi morje neonskih luči. Me smo kri v žilah mesta. Skrbimo za to, da nihče nikoli ne spi. In jutri odkrijemo novo stvar. To je naše življenje. Vstani. Pojdi ven. Bodi pogumen. Bodi glasen.

+ Izvedi več
Druge zgodbe, ki te utegnejo zanimati.
Primerna motorna kolesa.