Vizionarna vozila krožijo po svetu.

Za konceptni avtomobil BMW VISION NEXT 100 se je po njegovi svetovni premieri na otvoritvenem dogodku 7. marca začela simbolična svetovna turneja na Kitajskem, v Združenem kraljestvu in Združenih državah Amerike, kjer je na veličastnem koncu sledilo razkritje motocikla prihodnosti. Tema turneje: »Legendarni vrhunci. Doživljanje prihodnosti z BMW Group«. Skupina BMW Group kot vizionar raziskuje priložnosti digitalizacije in vpliva tehnologije na naša zasebna in poklicna življenja.

BMW VISION NEXT 100 potuje iz Münchna v Peking, da bo nastopil na svoji premieri v Aziji. Vizionarna vozila znamk MINI in Rolls-Royce so na premieri v Londonu.

Končni vrhunec je dosegla svetovna premiera vizionarnega vozila BMW Motorrad 11. oktobra v Los Angelesu. Motocikel prihodnosti začenja dobivati obliko, še preden je dejansko razkrit.

Razstava doživljanja prihodnosti v BMW Welt.

Istočasno z razstavo »Legendarni vrhunci. Doživljanje prihodnosti z BMW Group« se razstava doživljanja prihodnosti na začetku aprila začne na prizorišču »dvojnega stožca« v BMW Welt v Münchnu. Predstava ponuja pregled nad temami in razstavljenimi vozili »legendarnih vrhuncev« skozi vse jubilejno leto.
+ Izvedi več

Začasna razstava 100 mojstrovin

Začasna razstava 100 mojstrovin obeležuje stoti rojstni dan skupine BMW Group in predstavlja sto pomembnih mejnikov v zgodovini družbe BMW. Obiskovalci muzeja BMW si lahko že 7. marca ogledajo mojstrovine izpred stotih let družbe, kot je BMW 328, BMW 507 ali BMW Turbo. Razstava prikazuje tudi inovativne odločitve, ki so do danes oblikovale podjetje in njegovo razburljivo zgodovino.
+ Izvedi več

Štiri vizije. Štiri vizionarna vozila.

Obiskovalci olimpijske dvorane dobijo vpogled v vizionarno vozilo BMW VISION NEXT 100.

O vizionarnih vozilih

Druge zgodbe, ki te utegnejo zanimati.

Primerna motorna kolesa.

spinner