Štiri vizije. Štiri vizionarna vozila.

Skupina BMW v svojem jubilejnem letu gleda naprej: kako so videti vozila prihodnosti?

Tekom leta vam štiri vizionarna vozila vzbujajo zanimanje za to, kar je v trgovini. Znamke BMW, MINI, Rolls-Royce in BMW Motorrad predstavljajo vizionarno sliko prihodnjega sveta mobilnosti. BMW Motorrad vse to čudovito zaokroži s predstavitvijo vizionarnega motocikla oktobra v Santa Monici.

Na prazničnem otvoritvenem dogodku za jubilejno leto smo bili v münchenski olimpijski dvorani lahko priča navdihujočemu predogledu futurističnih zasnov. Na velikem rojstnodnevnem praznovanju je bilo razkrito prvo od štirih vizionarnih vozil. Znamka BMW je nadaljevala s praznovanjem in s svetovno premiero futurističnega avtomobila BMW VISION NEXT 100 prikazala, kako bo videti mobilnost v naslednjih desetletjih. Zavese za druga vizionarna vozila se bodo dvignile v naslednjih mesecih.

BMW Vision Next 100.

»Če si nekaj lahko predstavljaš, je velika verjetnost, da boš to lahko izvedel,« pravi Adrian van Hooydonk, podpredsednik skupine BMW Group za oblikovanje. Njegovi oblikovalci so ustvarili avtomobil v BMW VISION NEXT 100, ki združuje dva vozna načina: samostojno vožnjo, pri kateri se lahko voznik udobno namesti v svojem sedežu in se ukvarja z drugimi stvarmi, in tipično vozno izkušnjo BMW, ki je v zmeraj bolj digitaliziranem svetu ne bi smeli pozabiti.
+ Izvedi več

Pričakovanje vizionarnega motocikla.

BMW Motorrad uteleša veselje do vožnje na dveh kolesih. Pogled v prihodnost nam pove, da bo motociklizem olajšal nepričakovane svoboščine. Pametne tehnologije vozniku omogočajo, da vsak trenutek izkoristi v popolnosti – v popolnem ravnovesju užitka v vznemirljivi vožnji in maksimalne varnosti.
Pametna oprema poveča zmožnosti voznika in ga vabi, da se poda na nove poti. Vizionarno vozilo BMW Motorrad bo razkrito kot del svetovne turneje BMW Group 11. oktobra v Los Angelesu.
+ Izvedi več

Druge zgodbe, ki te utegnejo zanimati.

Primerna motorna kolesa.

spinner