Na cesti.

Na cesti s scramblerjem R nineT.

Naj se predstavijo

Joy Lewis.

Joy Lewis.

Ustvarila si je ime. V intervjuju ta mladenka vesele narave predstavi svoje življenje dirkačice z vintage slogom in navdušenke nad modelom Scrambler. 

+ Izvedi več

Hayden Roberts.

Hayden Roberts.

Hayden Roberts ni le predelovalec v podjetju Hell on Wheels MC, temveč je tudi človek, ki stoji za legendarno vintage motociklistično dirko z istim imenom.

+ Izvedi več

Stephen Kenn.

Stephen Kenn.

Oblikovalec iz Los Angelesa slovi po svojih minimalističnih in izrazito jasnih zasnovah. Od kavčev do stolov, torb in dodatkov – pri vseh njegovih izdelkih se pristni materiali v vintage slogu prepletajo s sodobnim slogom.

+ Izvedi več

Scott Campbell.

Scott Campbell.

Je strokovnjak za tetovaže, svoje umetniške sledi pa je pustil na telesih Stinga, Orlanda Blooma in Penelope Cruz. Scott preoblikuje njihove zgodbe v simbole, a to še zdaleč ni vse.

+ Izvedi več

Laura in Sébastien.

Laura in Sébastien.

Strastna motociklistka Laura Antoine potuje na svojem scramblerju iz domačega Toulousa v Lyon. Tam bo obiskala nekoga, ki je svoj slog preoblikoval v življenjsko misijo in ki – tako kot Laura – obožuje vintage slog in motocikle: Sébastien Chirpaz.

+ Izvedi več

Roberto Parodi

Roberto Parodi

Pisatelj in moderator Roberto Parodi razlaga, kako je motociklizem napolnil njegovo domišljijo in kaj meni o BMW-jevem scramblerju R nineT.

+ Izvedi več
Kadar koli sem na motociklu, občutim popoln adrenalin. Res je vznemirljivo! Mešanica navdušenja, strahu in veselja.

Joy Lewis

Navdušenec nad scramblerji

R nineT Scrambler.

Ko pred sabo vidiš obzorje, slišiš rohnenje motorja in na koži čutiš veter, že po prvem zavoju pozabiš na vsakdanje težave. To je R nineT Scrambler. Robusten, avtentičen scrambler, ki obljublja predvsem eno: brezmejno svobodo.

Več informacij
Druge zgodbe, ki te utegnejo zanimati.
Primerna motorna kolesa.