Živahno dirkanje.

R nine T Racer na Japonskem.

Pri dirkanju ne gre vedno le za hitrost in zmogljivost. Gre tudi za zabavo in slog, prijateljstvo in svobodo. Japonski vintage dirkači slavijo predvsem dirkaškega duha. V japonski metropoli se Joy Lewis sreča s predelovalcem Daisukejem Mukaso in njegovo ekipo Curry Speed Club. Na svojem motociklu R nineT Racer se vozi skozi megamesto in se napoti proti osamljenim gorskim cestam blizu gore Fuji in na vintage motociklistično dirko na stezi Fuji Speedway.  

Japonska ima res močno vintage dirkaško sceno. Daisuke je deset let nazaj sestavil ekipo Curry Speed Club in svojo strast do vintage motociklov živi skupaj s svojimi prijatelji. “

Joy Lewis

Vožnja skozi Tokio z Joy Lewis.

Vožnja skozi Tokio z Joy Lewis.

Tokio je upravičeno opevan kot skrivna prestolnica sveta. Ponudi lahko namreč veliko več kot le templje in tamagočije. Ljubiteljica vintage sloga Joy Lewis se poda na ulice Japonske na svojem R nineT Racer. Pot jo vodi mimo kičasto osvetljenih nebotičnikov, po mestnih avtocestah in ozkih uličicah, medtem ko odkriva turistične znamenitosti te metropole izbranega življenjskega sloga in se sreča z znanimi tokijskimi predelovalci in vintage motociklisti.  

+ Izvedi več

Vintage svet Daisukeja Mukase.

Vintage svet Daisukeja Mukase.

Trgovina za motorna kolesa po meri Animal Boat je pravi raj za navdušence nad vintage motornimi kolesi. Japonski predelovalec Daisuke Mukasa klasična motorna kolesa tukaj rešuje pred pozabo – in jih s svojo ekipo Curry Speed Club vrača na dirkališča.  

+ Izvedi več

Slog sedemdesetih se vrača na dirkalno stezo.

R nineT Racer obuja spomine na začetke supermotociklov. BMW R 90 S s svojimi spektakularnimi nastopi v Daytoni in na dirki Isle of Man leta 1976 je nepozaben. Ko se spomnimo na dirkaško sceno 70. let, takoj pomislimo na Japonsko, kjer je bil razvit sodobni motocikel in kjer se zdaj dogaja veličastna vrnitev.

Preberi več

Zavrnitev odgovornosti

Prikazana vozila je mogoče modificirati in opremiti z dodatno opremo tretjih dobaviteljev in/ali lastnimi deli, ki jih podjetje BMW ne proizvaja, prodaja ali preizkuša. Podjetje BMW ne prevzema odgovornosti za modifikacije (vključno z montažo in uporabo prikazane dodatne opreme). POZOR: Modifikacija serijskih vozil (vključno z montažo in uporabo delov tretjih oseb in lastnih delov) lahko vpliva na vozne lastnosti! Vožnja naših vozil v modificiranem stanju poteka na lastno odgovornost.

spinner