Užitek v vožnji v zakulisju.

Prizori iz zakulisja tekmovanja »Park ‘n’ Ride«.

Snemanje tekmovanja »Park ‘n’ Ride« za G 310 R ni bilo le tekmovanje. Snemanje je trajalo dve noči, nameščenih je bilo nešteto neonskih cevi, »longboardi« so se poškodovali, ustvarjenih je bilo več ur filmskega gradiva in seveda spitih je bilo več litrov kave. In tudi zabave v zakulisju ni manjkalo. Za to je med drugim poskrbel Chris Northover s svojo zagnanostjo, tudi ob 4. uri zjutraj.

V zakulisju

Zagnanost.

Zagnanost.

Običajna večnadstropna parkirna hiša, polna projektorjev in navdana z meglo in svetlobo, je postala priljubljeno mestno zbirališče motociklistov in rolkarjev na longboardih. Delo je ves čas potekalo na dveh stopnjah hkrati. Nešteto delovnih rok je sestavljalo in hkrati razstavljalo, da bi ustvarili popoln kraj za tekmovanje »Park ‘n’ Ride«. V trenutku, ko je bilo prizorišče postavljeno, se je zaslišalo »Akcija!«.

+ Izvedi več

Sarah, Gutu, Chrisu in Sebastianu tega ni bilo treba dvakrat reči. Ko se svetovni in evropski prvaki v akrobatskem motociklizmu in rolkanju z longboardom poženejo v dir, je akcija zagotovljena. Celo zavore so uporabljali do konca, da bi zagotovili največji užitek v vožnji. Guto in Sebastian sta s kratkimi učnimi urami v rolkanju z longboardom poskrbela, da je bilo na prizorišču dovolj športne raznolikosti za vse. Sarah je med ogrevanjem navdušila z nekaj dvigi na zadnje in sprednje kolo.

Dogajanje se je zaključilo po dveh nočeh in vsi so vidno uživali v vožnji. Rezultat si lahko ogledaš tukaj:

+ Izvedi več
Že od začetka je bilo jasno, da bo to res noro zabavno. “

Sarah Lezito

Akrobatka na motociklu

Intenziven užitek v vožnji

Tekmovanje »Park ‘n’ Ride«

Na naslednjo raven z motociklom G 310 R.

Izvedi več

Druge zgodbe, ki te utegnejo zanimati.

Pravi motocikli.

spinner