Preizkusna vožnja.

Podoživite najzanimivejše trenutke.

5 mest, 5 skuterjev C evolution, 25 voznikov, 25 vidikov – nešteta vprašanja, veličastni razgledi in novi vtisi. Ali preprosto: #SocialTestride.

Amsterdam, Barcelona, Milano, München, Pariz – čeprav so si mesta zelo različna, so imela nekaj skupnega: vsa se spopadajo s povečanim prometom in ob tem skušajo ohranjati svoj »joie de vivre«. Ravno zato so bila izbrana za postanke preizkusne vožnje BMW #SocialTestride. Za pot do nove dobe urbane mobilnosti.

Vrhunci preizkusne vožnje #SocialTestride. Vsi vrhunci v filmu.

Pet mest – svetovna mesta s karakterjem.

Pet mest – svetovna mesta s karakterjem.

Vsako od petih mest preizkusne vožnje #SocialTestride ima svojevrsten značaj. Doživite raznoliko umetniško sceno v Amsterdamu, savoir-vivre Pariza, oblikovno dovršenost Barcelone, lepoto in kopališča Milana ter edinstveno tradicijo Münchna. Skuterji C evolution pa bodo zagotovili popolno mobilnost, čisti užitek v vožnji in pravo urbano izkušnjo. Urbana mobilnost prihodnosti kot se zagre.

+ Izvedi več

Pot 1: Amsterdam.

Pot 1: Amsterdam.

V mestu kanalov se tradicionalno prepleta z avantgardnim. Neštete ozke mestne uličice preplavljajo trume turistov. To je idealna začetna točka za C evolution in preizkusno vožnjo #SocialTestride.

+ Izvedi več

Pot 2: Pariz

Pot 2: Pariz

Mesto ljubezni in dobre hrane. Kako se je udeležencem godilo tukaj? Ali so se zares do ušes zaljubili v skuterje C evolution? Kaj pa kulinarični užitki?

+ Izvedi več

Pot 3: Barcelona.

Pot 3: Barcelona.

Od več kot sto let stare koncertne dvorane do sodobnega studia za oblikovanje enega od udeležencev. Od plaže do gorovij: Barcelona res lahko ponudi marsikaj. Eden od razlogov je zagotovo odprtost ljudi za nove mobilnostne rešitve.

+ Izvedi več

Pot 4: Milano.

Pot 4: Milano.

Gostje v mestu oblikovalcev, Milanu. Mesto najslavnejšega pohištvenega sejma na svetu in nedvomno italijanska prestolnica mode. Saj veste, za Italijane so skuterji tako rekoč del narodne identitete. Zato je vznemirjenje glede vožnje skuterjev C evolution po Milanu povsem upravičeno.

+ Izvedi več

Pot 5: München.

Pot 5: München.

Dobrodošli v domačem mestu podjetja BMW Motorrad. »Servus«, prispeli ste v stavbo BMW World. V tej veličastni stavbi se je začela zadnja pot preizkusne vožnje #SocialTestride. Ob reki Isar ni prav nič nenavadno opaziti inovativna BMW-jeva vozila in prototipe. Ali bodo skuterji C evolution sploh vzbudili kaj zanimanja?

+ Izvedi več

Novo gibanje.

Hitra rast mest po svetu zastavlja nove izzive: ceste so polnejše, razdalje daljše in parkirna mesta je vedno težje najti. S skuterjem C evolution na električni pogon BMW Motorrad ponuja sodobno rešitev za urbano mobilnost prihodnosti.
+ Izvedi več
Skuter BMW C evolution external-link-arrow-slim

Druge zgodbe, ki vas utegnejo zanimati.

Primerna motorna kolesa.

spinner