Vedno naprej.

Svet nima meja.

Spakirajte torbe in se podajte na potovanje v neznano. Radovedni smo in pustolovščine nas čakajo za vsakim ovinkom. Vsak kilometer nam odkrije nekaj novega, vsaka sekunda nam prinese nove perspektive in vsak pogled nam vtisne sliko v spomin. Rastemo z vsako izkušnjo, vsakim sklenjenim prijateljstvom in vsako pustolovščino – to je duh #spiritofGS. Spoznaj motocikliste, ki so ustvarili »motociklistični duh GS«. Preizkusi motocikle GS ali izkusi doživetje GS na enem od dogodkov za motocikle GS. Tisti, ki ste trenutno sredi pustolovščine, pa nam povejte o njej in uporabite #spiritofGS.

Vozimo motocikel GS

Gre za več kot le vožnjo na motociklu. Gre za način življenja in miselnost, ki se skriva pod našimi čeladami. Potovati po svetu na motociklu GS pomeni biti pionir in postati del skupnosti GS. Motociklistični duh #spiritofGS ti povsod po svetu zagotavlja gostoljubje, najboljše nasvete za pot, pomoč, okušanje tujih jedi in nova prijateljstva.

+ Izvedi več

Čudovite fotografije. Nerazkrite zgodbe. Nove izkušnje na lastni koži ali novi pogledi na že poznano. Vsakemu od nas motociklizem GS pomeni nekaj drugega. Deli z nami, kaj pomeni tebi. Povej nam svoje zgodbe in pokaži nam svoje fotografije. Postani del skupnosti GS prek #spiritofGS

+ Izvedi več

Dogodivščina se začne na pragu

Mongolija kliče.

Mongolija kliče.

Odkrijte svet. Raziščite neznano. Sklenite trajna prijateljstva. In bodite kos vsem izzivom na svojem motornem kolesu GS. International GS Trophy je motociklistična pustolovščina, po kateri vam bo svet ležal pred nogami. Ekipe z vsega sveta se soočijo z intenzivnimi dnevnimi etapami in številnimi posebnimi izzivi.

+ Izvedi več

Ste pripravljeni na #spiritofGS?

Ste pripravljeni na #spiritofGS?

Po dirki GS Trophy se odvijajo kvalifikacije za naslednjo dirko GS Trophy: v letu 2017 potekajo državne kvalifikacije za pokal GS Trophy. Še neodkriti svetovi. Tuje kulture. Nova prijateljstva. Neštete izkušnje. Se želiš podati v nove vode in zastopati svojo državo? Želiš dati vse od sebe in pridobiti kopico izkušenj? Imaš ekipni duh in te vabijo pustolovščine? Potem se prijavi na kvalifikacije za GS Trophy v svoji državi in dokaži, da imaš tudi ti v sebi motociklistični duh GS.

+ Izvedi več

Legende serije GS

Skoči v pustolovščino.

Legende GS gredo dlje.

Je ikona. Predhodnik. Pionir. Nobeno drugo motorno kolo te ne ponese v pustolovščino tako zanesljivo kot BMW GS. Tako kot sama kolesa so tudi ustvarjalci prave legende. So začetniki motornih koles GS. Na njihovih ramenih slonijo nepozabne zgodbe mnogih voznikov. Mi temu pravimo »duh GS«.

Preberi več

Dogodivščina zagotovljena.

Noben motocikel ni primernejši za dogodivščine kot motocikli GS. Modeli GS so od leta 19080 prevozili že mnogo kolovozov, prečkali puščavo Gobi, zmočil jih je tajski dežni naliv in povzpeli so se na gorske prelaze z razglednimi točkami – dogodivščina je glavni cilj. Ne glede na to, kakšna dogodivščina te čaka, te bodo motocikli GS popeljali nanjo.

O motociklu F 850 GS

Druge zgodbe, ki te utegnejo zanimati.

Primerna motorna kolesa.

spinner