Izkusi duh motociklov GS na lastni koži.

Dogodivščina za vsakogar.

Želimo prepotovati ves svet ali enostavno okusiti dogodivščino. Želimo postati boljši ali se enostavno želimo podati na večdnevno potovanje. Morda pa enostavno želimo voziti motocikle GS tukaj in zdaj. Dogodivščina nima meja. Dogodivščina ni izbirčna. Vsak si lahko privošči dogodivščino. Ker so motocikli GS povsod in za vsakogar.

Izkusi vožnjo z motocikli GS na lastni koži

Potovanja z motocikli GS – na poti okoli sveta.

Potovanja z motocikli GS – na poti okoli sveta.

Se želiš podati na najboljše ceste in poti tega sveta? Obstaja namreč svetovna mreža certificiranih ponudnikov potovanj pri BMW Motorrad. Vse motociklistične dogodivščine v sklopu potovanja vodijo strokovno usposobljeni ponudniki potovanj in inštruktorji. Osnovna, napredna ali izvedenska – za vsakogar obstaja prava tura, zato bo potovanje zagotovo postalo nepozabna dogodivščina.

+ Izvedi več

Motocikli GS za najem – podaj se na pustolovščino tukaj in zdaj.

Motocikli GS za najem – podaj se na pustolovščino tukaj in zdaj.

Če se med dopustom znajdeš med najlepšimi ovinki in motociklističnimi potmi, tvoj motocikel GS pa je ostal doma, ne skrbi! Ni ti treba zamuditi motociklističnih užitkov. Mnogi ponudniki ponujajo motorna kolesa BMW Motorrad neposredno v hotelu. Samo skoči nanj in se odpelji. Zavarovani in servisirani. In vedno najnovejši modeli. Popolna priložnost, da podaš na pustolovščino tukaj in zdaj.

+ Izvedi več

Ponudbe za posamezne države – izkusi pustolovščino doma.

Ponudbe za posamezne države – izkusi pustolovščino doma.

Po svetu je na voljo veliko ponudb za vožnjo z motocikli GS. Za začetnike in izkušene voznike. V Evropi, Aziji, Afriki in po vsem svetu. Kratke ali dolge ture. Vse ponudbe imajo certifikat podjetja BMW Motorrad, izvajajo pa jih usposobljeni inštruktorji. Zagotovimo vam najboljši kader in najnovejše modele. Kamorkoli vas popeljejo dogodivščine, boste tam našli motociklistični duh GS.

+ Izvedi več

Vse boljši

Parki za motocikle GS – boljša in intenzivnejša izkušnja.

Parki za motocikle GS – boljša in intenzivnejša izkušnja.

Zdaj lahko tudi vi zmorete, kar zmore motocikel. Individualni treningi potekajo v enem od parkov ali centrov, izvajajo pa jih izkušeni trenerji in inštruktorji. To je priložnost, da izkusiš motociklistični duh GS, ne glede na to, ali šele začenjaš ali že imaš veliko izkušenj. Z učenjem se izboljšaš in dogodivščina je še intenzivnejša. Zagotovimo vse potrebno!

+ Izvedi več

Treningi za motocikle GS – dobrodošli v prahu.

Treningi za motocikle GS – dobrodošli v prahu.

V skladu z duhom GS se boste naučili, kako pravilno voziti motocikel GS, kar najbolje na različnih ravneh. Posebni treningi te bodo pripravili za naslednjo pot in varno uporabo motocikla – na terenu, strmih klancih, blatnih enosteznih poteh, s koreninami zaraslih gozdnih poteh, ozkih stezah, kolesnicah ter manjših vzponih in spustih, ki pa jih ne gre podcenjevati. Do potankosti boste spoznali tehnike vožnje po terenu – več kot le osnove.

+ Izvedi več

Izletniška delavnica – osnove za dogodivščine.

Izletniška delavnica – osnove za dogodivščine.

Uživaj v popolni svobodi in odkrivaj tuje dežele z motocikli GS. Pobegni vsakodnevni rutini, pusti vse za sabo, zbistri si glavo in preprosto uživaj. Ni treba, da greš vsakokrat na potovanje okoli sveta; tudi izlet med vikendom je lahko prava dogodivščina. Na izletniških delavnicah se naučiš varne terenske vožnje s popolnoma natovorjenim motociklom in spopadanja z morebitnimi okvarami. Na osnovnih izletniških delavnicah izveš tudi, kaj vse potrebuješ za daljše ture.

+ Izvedi več

International GS Trophy

Skupaj po prahu, zemlji in gramozu.

Skupaj po prahu, zemlji in gramozu.

Motociklisti vozijo čez podrte mostove. Z motorji GS prečkajo reke. Pnevmatike menjajo pod časovnim pritiskom. Mednarodna dirka International GS Trophy je prvenstvo za voznike motociklov GS, ki neusmiljeno preizkusi motocikliste in njihove dvokolesnike.

+ Izvedi več

Vse od leta 2008 se ekipe z vsega sveta kar sedem dni zapored prebijajo skozi neprehoden teren in tekmujejo v izjemnih izzivih. Motociklisti morajo imeti jeklene živce, odlične motociklistične sposobnosti in predvsem ekipni duh. In tako se začne nepozabna življenjska izkušnja.

+ Izvedi več

Ni za tiste s šibkim srcem.

Ni za tiste s šibkim srcem.

Na dirki International GS Trophy 2016 je 19 ekip prečkalo džungle, deževne gozdove, reke in jezove na severu Tajske. V sedmih dneh so izkušeni mojstri na motociklih R 1200 GS prevozili 1400 kilometrov in premagali 19 izrednih izzivov. Neželeni spremljevalki sta bili vročina in vlaga, zaradi česar je bil izziv v Jugovzhodni Aziji najbolj vroč dogodek v zgodovini dirke Int. GS Trophy.

+ Izvedi več

Tvoja priložnost, da postaneš legenda na motociklu GS.

Tvoja priložnost, da postaneš legenda na motociklu GS.

Kvalifikacije so se začele. Dnevi preizkusov, polni vznemirjenja in adrenalina, se zdaj odvijajo v vseh državah. Izkoristi priložnost za uvrstitev v finale dirke Int. GS Trophy na enem od kvalifikacijskih dogodkov. Iščejo se odlične motociklistične veščine, okretnost, dobra telesna pripravljenost, ekipna naravnanost in iznajdljivost.

Naroči se na novice, da ostaneš na tekočem.

+ Izvedi več

Dogodivščina zagotovljena.

Noben motocikel ni primernejši za dogodivščine kot motocikli GS. Modeli GS so od leta 19080 prevozili že mnogo kolovozov, prečkali puščavo Gobi, zmočil jih je tajski dežni naliv in povzpeli so se na gorske prelaze z razglednimi točkami – dogodivščina je glavni cilj. Ne glede na to, kakšna dogodivščina te čaka, te bodo motocikli GS popeljali nanjo.

O motociklu F 750 GS

Druge zgodbe, ki te utegnejo zanimati.

Primerna motorna kolesa.

spinner