Fast Start 2023

ZAGOTOVITE SI PONUDBO

STE PRIPRAVLJENI NA NOV MOTOCIKEL?

Ste pripravljeni na nov motocikel, ki vključuje veliko ugodnosti in brezskrbnih voženj? Odločite se za nakup svojega najljubšega modela BMW Motorrad med 1. 1. 2023 in 28. 2. 2023 in si zagotovite brezplačno podaljšanje standardnega 3-letnega jamstva na 5 let!* Ponudba pomeni, da ste dodatni dve leti oproščeni stroškov popravil, povezanih z okvarami, brez omejitve števila prevoženih kilometrov. Torej, veselite se brezskrbnega občutka, medtem ko se predajate užitku v vožnji s svojim novim motociklom v največji možni meri.

PAKET PODALJŠANJA JAMSTVA BMW MOTORRAD:

Na splošno ta paket zajema opcijsko podaljšano jamstvo do štiri ali pet let, vključno s korektivnimi posegi in popravili z uporabo originalnih nadomestnih delov BMW Motorrad. 

  • Popravilo tehničnih okvar na novem motornem kolesu BMW (brez omejitve števila prevoženih kilometrov)
  • Najvišja kakovost, vključno z bogatimi izkušnjami in strokovnim znanjem
  • Ohranja vrednost motornega kolesa 
  • Veljaven pri vseh pooblaščenih servisnih partnerjih BMW Motorrad po vsem svetu
  • Paket je prenosljiv na novega lastnika

* Ponudba velja samo za nakupe med 1.1.2023 in 28.2.2023.

+ Izvedi več

BMW M

BMW M

Najvišji standardi – razviti v motošportu, preverjeni na dirkališču in preverjeni v dirkah: To so naši modeli M. Stroji z brezkompromisnim dizajnom in tehnologijo za absolutno zmogljivost. Zgrajen za največji užitek v vožnji in profesionalno uporabo v dirkalnem športu.

+ Izvedi več

SPORT

SPORT

Ustvarjamo športnike brez kompromisov. To kažeta moči in dinamika, pa tudi odlična vodljivost naših športnih modelov. Pri visokih standardih ne sme manjkati dinamična zasnova, ki jasno izraža DNK zmogljivosti.

+ Izvedi več

ROADSTER

ROADSTER

Izdelujemo prave motocikle Naked Bike – brezkompromisno in iskreno: zmogljivi, okretni in natančni motocikli. S kratkim sprednjim delom, markantnim zadkom in športno ergonomijo, ki je usmerjena proti sprednjemu delu vozila: za najboljši nadzor.

+ Izvedi več

HERITAGE

HERITAGE

Nekateri motorna kolesa imenujejo Retro, Vintage ali Classic. Mi pravimo temu Heritage. Že en pogled na ikonično zasnovo in nezamenljiv motor Boxer daje jasno vedeti: gre za oblikovanje, občutek vožnje in minimalizem. Občutek življenja. In kdor želi narediti še korak naprej: naši modeli Heritage so popolna osnova za individualno predelavo.

+ Izvedi več

TOUR

TOUR

Za dolga potovanja izdelujemo več kot samo motocikle. Izdelujemo tourerje z močnimi šestvaljnimi in bokser pogoni. Pravi potovalni motocikli, ki s svojim razkošjem in varnostjo izpolnjujejo vsako željo. Ravno motocikli, ki dajejo na vsakem kilometru še veliko več kot smo pričakovali.

+ Izvedi več

ADVENTURE

ADVENTURE

Z našimi motornimi kolesi enduro in potovalnimi enduro motornimi kolesi lahko odkrivate oddaljeni svet ter ste odlično opremljeni za vsako podnebje in prizorišče. Ali pa želite na asfaltu dinamično in udobno uživati v vsakem kilometru in vsakem ovinku. Vseeno je, ali gre za GS ali XR: Izdelujemo motocikle Adventure za vse izzive in življenjske situacije. Vedno z markantnim dizajnom, udobno ergonomijo in popolnim upravljanjem.

+ Izvedi več

URBAN MOBILITY

URBAN MOBILITY

Od električnega in motornega kolesa do vizije prihodnosti: ustvarjamo skuterje in vozila prihodnosti, ki nam bodo omogočili, da na novo doživimo mesto. Napreden dizajn, okretni pogoni in premišljene rešitve prinašajo v mesto več zabave in udobja.

+ Izvedi več

ODKRIJTE BMW MOTORRAD

spinner