*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 11. 6. 2019 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

BMW F 750 GS

ZAČETEK NEČESA NOVEGA.

Poskrbi za vsakodnevni zagon. Naj tvoje srce utripa v ritmu BMW F 750 GS. To je tvoja vstopnica v svet doživetij. Z vsestranskim in uravnoteženim endurom lahko obvladaš vse poti z različnimi površinami ter razširiš svoja obzorja – ker hočeš več. F 750 GS ti da več moči, udobja in celotnega duha GS. Občuti zmogljivost motorja ter enostavnost upravljanja motornega kolesa F 750 GS. Med odkrivanjem okolice je s samodejnim nadzorom stabilnosti in sistemom ABS poskrbljeno za tvojo varnost. S tovarniško vgrajeno funkcijo Connectivity pa ti 6,5-palčni zaslon TFT med drugim pokaže, kam naj zaviješ na naslednjem razpotju oziroma kdo te je poklical. Jasno in jedrnato – ne odvrača tvoje pozornosti s ceste. Tvoj naslednji podvig bo tudi zaradi nižje višine sedeža enostavnejši kot kdaj koli doslej.  

OBLIKA MODELA F 750 GS

Izberi svoj stil.

F 750 GS lahko prilagodiš po želji: izbereš lahko med univerzalno barvo Light White, kovinsko barvo Austin Yellow za športen videz in Style Exclusive z elegantno kovinsko barvo Stereo matt.

*/-->

Univerzalna barva Light White

Motorno kolo postane središče pozornosti že v osnovni barvi.

*/-->

Kovinska barva Austin Yellow

S tem navdušujočim videzom v kovinski barvi je F 750 GS videti še bolj dinamičen.

*/-->

Style Exclusive

Eleganca in samozavest Style Exclusive sta poudarjena z matirano kovinsko barvo Stereo.

Pristne korenine serije GS.

Ni mogoče zgrešiti: od vitkega zadnjega dela do prominentne podose za gorivo spredaj in visokega sprednjega blatnika, značilnega za GS, elementi oblikovanja modela F 750 GS jasno sporočajo: motorno kolo nadaljuje dediščino serije GS. Nezamenljiva in značilna je tudi linija Flyline. Pri pogledu od spredaj naredi novi žaromet LED še posebno dober vtis, prava ikonična luč. Galvanizirana zaščita hladilnika v stilu Exclusive še dodatno poudarja izjemno kakovost vsestranskega motornega kolesa in uteleša duh serije GS. Odkrijte več  
+ Izvedi več

DVOVALJNI VRSTNI MOTOR

57
kW (77 KM) pri 7.500 vrt/min
83
Nm največjega navora pri 6.000 vrt/min
853
Prostornina v cm3
815
mm višine sedeža
Vodno hlajen štiritaktni dvovaljni motor

Nov dvovaljni motor.

Od zagonu motorja F 750 GS se začne tvoja pustolovščina v neznano. Živahen dvovaljni vrstni motor ti pričara nasmešek – s 57 kW (77 KM) ta novo oblikovani motor zagotovi obilje moči za zadnje kolo – in to ob nizki porabi (4,1 l na 100 km po svetovnem preskusnem ciklu za motorna kolesa).
Mladim voznikom s kategorijo vozniškega dovoljenja A2 pa tudi različica z zmanjšano močjo in 35 kW (48 KM) omogoča pristen občutek serije GS.

+ Izvedi več

DOŽIVI ZVOK MOTOCIKLA F 750 GS

Začetek je enostaven.

Začetek je enostaven.

Z okretno vodljivostjo, udobjem in možnostjo znižanega vzmetenja je vstop v svet GS zdaj enostavnejši kot kdaj koli prej. Za popoln položaj pri sedenju je mogoče pri F 750 GS prilagoditi različne višine sedeža: od spuščene pri 770 mm pa vse do 830 mm. Še več: sproščena, vendar še vedno aktivna drža pri sedenju in spremenljiva ergonomika podpirata varnost voznika in ga povežeta v enoto z motociklom – za udobno potovanje.  

+ Izvedi več

GLAVNE PREDNOSTI F 750 GS

Stil Exclusive.

Stil Exclusive.

Želiš, da se tvoj F 750 GS pokaže v elegantnejši luči? Potem je stil Exclusive z matirano kovinsko barvo Stereo pravi zate. Ta stil za F 750 GS prinaša galvanizirano zaščito hladilnika z večjim napisom GS in granitno siva platišča. Črnosiv sedež, ščitnika za roke in eloksirano srebrno krmilo pa še dopolnijo eleganten videz.  

+ Izvedi več

Elegantno na pot.

Elegantno na pot.

BMW F 750 GS omogoča pametno vožnjo – s sistemom Connectivity: F 750 GS lahko s svojim pametnim telefonom povežeš prek povezave Bluetooth in uporabiš številne inovativne funkcije prek večfunkcijskega upravljalnika na krmilu. Spremljaš jih lahko na 6,5-palčnem zaslonu TFT. Sistem Connectivity s podrobno navigacijo jasno pokaže pot neposredno na zaslonu. To še ni vse: v povezavi s komunikacijskim sistemom BMW Motorrad je telefoniranje popolnoma enostavno – ne glede na to, ali klice sprejemate ali vi pokličete druge. Povezava pametnega telefona z večfunkcijskim upravljalnikom omogoča celo dostop do seznama stikov in izbiro želenega stika. Komunikacijski sistem omogoča tudi predvajanje glasbe iz pametnega telefona med vožnjo. Uporaba je intuitivna in nemoteča – da se lahko osredotočiš na vožnjo.  

+ Izvedi več

Užitek v udobni vožnji.

Užitek v udobni vožnji.

Za vse tipe voznikov: F 750 ​​GS lahko prilagodiš svojim potrebam – na voljo so sedeži različnih višin. Na voljo je tudi nizek dvojni sedež in udoben sedež. Po potrebi pa je zate mogoče motocikel tudi znižati.

+ Izvedi več
Druge prednosti F 750 GS.
  • Sodobna zadnja LED-luč dopolnjuje dinamično oblikovanje modela BMW F 750 GS. V paketu opreme ABS Pro pa dobiš dinamično zavorno luč, ki zagotavlja večjo varnost.

     

  • BMW F 750 GS ima nameščen majhen vetrobran, ki zagotovi dovolj zaščite pred vetrom in vremenskimi elementi na vseh tvojih poteh. Kot dodatek pa je na voljo tudi večji vetrobran.  

     

  • Serijski nosilec za prtljago je pripravljen na vse: ponuja dovolj prostora za majhno torbo ali več prtljage.  

Iščem vznemirjenje.

Isaaca Johnstona ženeta radovednost in navdušenje.

Sam svoj šef. Isaac Johnston je pred leti svojo pisarniško službo zamenjal za poklic pripovedovalca zgodb in fotografa za življenjski slog. Zdaj Američan iz Montane živi za nepričakovane dogodivščine in obožuje razburljive in navdihujoče kraje. Predvsem pa ga je očarala narava.   

Preberi več

Za vse vaše potrebe.

Vse za GS: za model F 750 GS je na voljo širok nabor dodatne opreme in originalnih dodatkov znamke BMW Motorrad. Zato lahko motorno kolo popolnoma prilagodite svojim potrebam in zahtevam.

PREBERI VEČ

Dodatki za F 750 GS

Oblačila za vse tvoje dogodivščine

Drugi modeli Adventure