F 750 GS

od 10.700 €
od 133 € mesečno s financiranjem 3asy Ride

Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW F 750 GS

Vaša vstopnica v pustolovščine

Kratek pobeg iz vsakdanjega življenja. Širitev obzorij. Z BMW F 750 GS. Motorno kolo Adventure obvladuje vse poti, ne glede na to, po kakšni podlagi vozite. Razširjena standardna ponudba s funkcijami ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC) in LED indikatorji ter izbirni način vožnje Pro, bodo izpolnili vse vaše želje. In nova »zelo nizka« višina sedeža v paketu dodatne opreme dodatno poskrbi za preprost začetek vaše nove pustolovščine. Tako da ne čakajte, usedite se na F 750 GS in doživite #SpiritOfGS.

Poudarki za pustolovce

F 750 GS je enostaven za obvladovanje in odlično obvlada celo težko prehoden teren. Zahvaljujoč obsežnemu programu opreme jo lahko popolnoma prilagodite svoji postavi in željam.

+ Izvedi več
Dynamic ESA
Dynamic ESA
ABS Pro and DTC serijsko
ABS Pro and DTC serijsko
Serijski izraziti smerniki LED
Serijski izraziti smerniki LED
Napredni način vožnje Pro
Napredni način vožnje Pro
Serijsko več moči z USB vhodom
Serijsko več moči z USB vhodom
Sistem Connectivity z zaslonom TFT in večnamenskim upravljalnikom
Sistem Connectivity z zaslonom TFT in večnamenskim upravljalnikom
ECALL, zanesljiv sopotnik
ECALL, zanesljiv sopotnik
Razširjena ponudba sedežev
Razširjena ponudba sedežev

Postanite eno s svojim motociklom

Postanite eno s svojim motociklom

Da boste na F 750 GS odlično sedeli, lahko izberete pravo višino med različnimi sedežnimi različicami: od spuščene variante s 770 mm do »Rally« sedeža z 845 mm. Novi »zelo nizek« sedež zahvaljujoč odpravi robov, ki so moteči med zaustavljanjem in s prilagojeno širino med daljšim sedenjem poskrbita, da se še bolje zlijete s svojim motociklom.

+ Izvedi več

Zmogljiv pogon

57
kW (77 KM) pri 7.500 vrt/min
83
Nm najv. navora pri 6.000 vrt/min
853
ccm delovne prostornine
15
l prostornina posode za gorivo
Dvovaljnii štiritaktni vrstni motor

Občutite motor

F 750 GS spodbuja vašo pustolovsko žilico: Dvovaljni vrstni motor s 57 kW (77 KM) prinaša veliko moči na zadnjemu kolesu - z majhno porabo (4,2 l na 100 km po WMTC).

Ste voznik z vozniškim izpitom kategorije A2? Potem različica z zmanjšano močjo s 35 kW (48 KM) zagotavlja pravi GS občutek.

 

+ Izvedi več

Osupljiv zvok

Močna zasnova, individualen slog

Izberite svojo različico barve

F 750 GS je na voljo v treh različnih barvah, od klasične do športne. Za katero različico se boste odločili?

Sport

Popolna športnost: F 750 GS Sport v univerzalni barvi Lightwhite/kovinski barvi Racing Blue/Racing Red gre dinamično na štart.

Univerzalna barva Lightwhite

F 750 GS uteleša lahkotnost in dinamiko. To je predvsem zaradi njegove svetle obloge v univerzalni barvi Lightwhite in njegovega markantnega črno-rdečega sedeža.

Triple Black

Kovinska barva Blackstorm 2 poudari linije motornega kolesa in se do popolnosti ujema z avanturizmom motornega kolesa F 750 GS. Kaj pa z vašim?

Prilagojen vašim željam

Prilagojen vašim željam

Po barvanju je na vrsti individualno oblikovanje: Dajte svojemu F 750 GS zaključni pridih s številnimi funkcijami. Da bi se lažje odločili, smo za vas pripravili tri predloge, kako se podati na različne dogodivščine. Naj vas navdihne in naj F 750 GS postane vaš motocikel.

+ Izvedi več

Oblačila za vaše dogodivščine

spinner