Ambiciozen

Športnost sreča varnost in udobje

Vas je zagrabila GS vročica in ne morete misliti na nič drugega, kot na svojo naslednjo pustolovščino? Združite BMW F 750 GS v športnem modrem slogu San Marino z našim pametnim sistemom povezovanja in LED žarometi za večjo preglednost neznanih poti. Dinamično vzmetenje Dynamic ESA, način vožnje Pro in prilagodljiva nožna zavorna ročica zagotavljajo neprekosljivo varno vožnjo. Športni dušilec zvoka in zatemnjeno vetrobransko steklo dopolnjujeta športni videz.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
BMW Motorrad Connectivity

Sistem BMW Motorrad Connectivity prek 6,5-palčnega zaslona TFT omogoča delovanje inovativnih funkcij, kot so navigacija, telefoniranje in poslušanje glasbe na motornem kolesu.

Dynamic ESA

Dinamično vzmetenje Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) odvisno od voznih pogojev samodejno uravnava blaženje vzmetne noge.

Način vožnje Pro

Z načinom vožnje Pro lahko odziv plina in nadzorne sisteme motorja preprosto nastavite glede na različne vozne razmere.

LED žarometi z LED dnevnimi lučmi

Ikonski prevodnik, ki zagotavlja značilen videz in integrirane dnevne luči za več varnosti.

Športni dušilnik

Športni dušilnik iz titana s karbonskim zaključkom zagotavlja mogočen zvok in tako vsaka vožnja predstavlja vizualno in akustično doživetje.

Nastavljivi nožni opori za voznika

Vzmetni nožni opori za voznika je mogoče nastaviti v tri položaje in omogočata izjemno udobje ter varen oprijem, tako pri terenski kot cestni vožnji.

Majhno vetrobransko steklo, zatemnjeno

Majhno tonirano vetrobransko steklo prepriča z dobro zaščito pred vetrom in vremenom ter poudarja športni videz motocikla.

Navdušen popotnik

Popoln občutek GS potovanja.

Bi radi prevozili še nekaj dodatnih kilometrov? Zložite svojo pripomočke za potovanje v kovček Vario in Vario Topcase, pritrdite jih na prtljažnik in že ste pripravljeni na pot. BMW Motorrad

Navigator vam prikazuje pot, medtem ko ohranjate jasen pogled s pomočjo pomožnih žarometov LED. Samodejni sistem za mazanje verige ter

regulacija hitrosti skrbita za gladko vožnjo. In če slučajno postane nekoliko viharno, vas velik nastavljiv vetrobran in ščitniki za roke varujejo pred vetrom in vremenskimi vplivi. Če se na vašem

potovanju zgodi kaj nepredvidenega, se vklopi »inteligentni klic v sili«.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
ECALL

Inteligentni klic v sili v primeru nesreče samodejno vzpostavi povezavo s klicnim centrom BMW, da se čim prej aktivira reševalna veriga.

Tempomat

Elektronski tempomat, ki vzdržuje stalno hitrost vožnje, je mogoče aktivirati pri hitrosti nad 30 km/h.

Shranjevanje

Prtljažnik

Prtljažnik z nosilcem nadomešča standardni prtljažnik in omogoča pritrditev prtljažnega sistema Vario.

Kovčki Vario

Vodotesni levi kovčki Vario s patentiranim mehanizmom nastavljanja ponujajo spremenljivo prostornino od 30 do 39 litrov. Na desni strani ponujajo spremenljivo prostornino od 20 do 29 litrov.

Vario Topcase

Vodotesni kovčki Vario-Topcase s patentiranim mehanizmom nastavljanja ponujajo spremenljivo prostornino od 25 do 35 litrov.

Nosilec za Topcase

Stabilen nosilec za prtljago s privlačno zasnovo omogoča zanesljivo pritrditev zgornjega kovčka ali druge večje prtljage.

Hrbtno oblazinjenje kovčka Vario Topcase

Zahvaljujoč hrbtnemu oblazinjenju za Vario-Topcase uživa sopotnik v večjem udobju tako na kratkem potovanju kot na dolgih turah.

Zaščita pred vetrom in vremenskimi vplivi

Nastavljanje položaja

Z nastavitvijo vetrobranskega stekla lahko voznik v dveh stopnjah spreminja položaj velikega vetrobranskega stekla.

Veliko vetrobransko steklo

Veliko vetrobransko steklo vozniku omogoča boljšo zaščito pred vetrom in drugimi vremenskimi vplivi ter prepriča z izboljšanim udobjem na terenski vožnji.

Ščitniki za roke

Robustni ščitniki za roke dajejo motociklu športni videz in roke zanesljivo ščitijo pred vetrom, vremenskimi vplivi, vejami in kamni.

Navigacija

Priprava za navigacijo

Priprava za navigacijo vključuje večnamenski upravljalnik, nosilec in držalo za pritrditev na vpenjalu krmila.

Navigator VI

Z napravo Navigator VI na svoj račun ne bodo prišli le navdušenci nad dolgimi vožnjami. Poleg popolnega vodenja poti sistem ponuja številne dodatne funkcije.

Avtomatski sistem mazanja verige

Sistem mazanja verige med vožnjo samodejno oskrbuje pogonsko verigo z mazivom.

Pomožni žaromet LED

Zmogljivi pomožni žarometi LED zagotavljajo še boljšo vidljivost v primeru slabe vidljivosti.

Pustolovec

Obvladljiv.

BMW F 750 GS v univerzalni barvi Lightwhite je ustvarjen za pustolovščine. Motocikel lahko ergonomsko prilagodite svoji postavi z opremo za znižanje z »zelo nizkim« sedežem in prilagodljivo nožno zavorno ročico in prestavno stopalko. Različica motorja z zmanjšano močjo (35 kW ali 77 KM) je v kombinaciji s pripomočkom za prestavljanje Pro med vašimi pustolovščinami hitro pod nadzorom. Če se boste podali na vožnje skozi ovinke, zaščitite motorno kolo pred poškodbami z zaščitnim pokrovom motorja in z nalepko »Free« pokažete, da uživate v svoji novi pridobljeni svobodi.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Zmanjšanje moči na 35 kW

Z zmanjšanjem moči na 35 kW (48 KM) lahko celo vozniki začetniki (kategorija A2) občutijo pravi občutek vožnje motornega kolesa.

Posebej nizek sedež

Nizek enodelni sedež z dekorativnim šivom je bogato oblazinjen in nudi vozniku in sopotniku odlično potovalno udobje.

Pripomoček za prestavljanje Pro Shift Assistant

Pripomoček za prestavljanje Pro Shift Assistant omogoča priročno prestavljanje in prestavljanje brez aktiviranja sklopke.

Komplet okrasnih nalepk Free

Komplet okrasnih nalepk »Free« je optimalno prilagojen za motorno kolo in ustvari privlačno, edinstveno optiko.

Ergonomska nastavitev

Prilagodljiva nožna zavorna ročica

Po višini nastavljiva nožna zavorna ročica ima širši korak in patentiran zložljivi mehanizem.

Prilagodljiva prestavna stopalka

Prestavna stopalka z nastavljivim korakom omogoča boljše upravljanje, ki jo lahko ob vožnji po terenu stoje še lažje upravljate.

Levi in desni zaščitni pokrov motorja

Zaščitni drog za motor iz legiranega jekla ščiti valje pred poškodbami in ne omejuje nagibnega kota v zavojih.

Originalna dodatna oprema BMW Motorrad

Ustvarite lastno edinstveno motorno kolo F 750 GS. V našem katalogu dodatne opreme boste našli vse, kar potrebujete za izdelavo individualnega motornega kolesa F 750 GS.

+ Izvedi več

Prenesite katalog dodatne opreme

Katalog originalne dodatne opreme BMW Motorrad 2021
PDF   |   53.99 MB   |   English

Ustvarite svoj individualni F 750 GS.

Izbirajte med široko paleto posebne opreme in originalnih dodatkov za motorna kolesa BWM in motocikel sestavite po svojih željah.

Konfiguriraj zdaj
spinner