F 800 GS Adventure

od 12.800 €*
149 € mesečno* s financiranjem 3asy Ride

*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 13. 4. 2018 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

BMW F 800 GS Adventure.

Pustolovščina: brezmejna.

Ne glede na dolžino ali teren vašega potovanja – z modelom F 800 GS Adventure boste kos vsaki pustolovščini. Ta potovalni enduro je zasnovan za prave svetovne popotnike, ki jim noben kraj ni preveč oddaljen in ki želijo osvojiti svet onstran utrjenih poti. F 800 GS Adventure: zanesljiv in robusten spremljevalec na brezmejni pustolovščini.

Dizajn modela F 800 GS

Izberite svoj stil.

S stilom Rallye lahko okrepite značaj svojega F 800 GS Adventure.

  */-->

  Stil Rallye

  Mat barva Racing Red izpostavlja pustolovski značaj in terenske zmogljivosti modela F 800 GS Adventure.

  */-->

  Kovinska barva Racing Blue

  F 800 GS Adventure v kovinski barvi Racing Blue je neizmerno športen.

  Značaj: edinstven.

  F 800 GS Adventure ima vse značilnosti svetovnega popotnika – od visokega vetrobrana, kombinirane zaščite za posodo za gorivo do nastavkov za potovalne kovčke. Prepoznavna aerodinamična linija kljub vpadljivim stranskim oblogam in večji posodi za gorivo nedvomno sporoča, da je F 800 GS Adventure član družine GS. To dodatno poudarijo podrobnosti, kot je galvanizirano ohišje hladilnika z logotipom GS ali napis GS na matiranem vetrobranu. Naj bo v serijski nekovinski barvi Catalano ali v dinamični barvi Racing Red stila Rally: ta enduro sporoča, da želi osvojiti svet.
  + Izvedi več

  Dvovaljni vrstni motor

  63
  kW (85 KM) pri 7500 min-1
  222
  kg največje obremenitve
  24
  litrov kapacitete rezervoarja za gorivo
  890
  mm višine sedeža
  Vodno hlajen štiritaktni dvovaljni motor

  Zmogljivost: brezkompromisna.

  Zmogljivost: brezkompromisna.

  Vzporedni dvovaljni motor z močjo 63 kW (85 KM) omogoča, da lahko F 800 GS Adventure brez težav zapusti civilizacijo. Z navorom 83 Nm pri 5750 min-1 ima ta enduro dovolj rezerve v moči, da premaga tudi najbolj zahtevne poti z vrhunsko samozavestjo. Sistem Ride-by-Wire poskrbi za natančnejši nadzor nad dodajanjem plina. Zaradi posode za gorivo s prostornino 24 l in povprečne porabe goriva 4,3 l/100 km lahko premaga razdalje, ki jih ostali motocikli ne zmorejo.

  + Izvedi več

  Doživite zvok motocikla F 800 GS Adventure

  Vrhunci modela F 800 GS Adventure

  Nadzor: brezpogojen.

  Nadzor: brezpogojen.

  Peščene sipine, gorski prelazi ali rečni prehodi – F 800 GS Adventure je kos vsakemu izzivu, na katerega naletite v oddaljenih krajih. Osrednji del motocikla sestavlja vzvojno trden okvir iz jeklenih cevi. Gib vzmeti spredaj znaša 230 mm, zadaj pa 215 mm. Številni sistemi zagotavljajo dodatno elektronsko pomoč. Sistem ABS je del serijske opreme. Serijsko sta na voljo tudi motorna programa Rain in Road. Kot dodatna oprema sta dobavljiva programa Enduro in Enduro Pro, ki motocikel ustrezno prilagajata trenutnim voznim razmeram in podlagi ter dodatno optimizirata nastavitve sistemov ABS in ASC.

  + Izvedi več
  • Klasični sistem ABS znamke BMW Motorrad je del serijske opreme. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen motorist, varnostni sistem zagotavlja lažje in varnejše zaviranje na mokri podlagi, v izrednih situacijah in ko prevažate potnika ali prtljago – torej v vseh razmerah. Motoristu ves čas zagotavlja optimalno zavorno razdaljo brez tveganja padca zaradi blokiranja koles. Na terenu lahko sistem ABS izklopite.
  • Opcijski sistem ASC (Automatic Stability Control) dodatno izboljša varnost. Sistem v skladu z voznimi razmerami omeji navor motorja in tako pomembno izboljša aktivno varnost v mejnih situacijah. Na terenu lahko sistem izklopite.
  • Električni sistem prek senzorja na ročici za plin posreduje motoristovo željo krmilniku motorja, ki ustrezno regulira dušilno loputo. Rezultat: večji nadzor nad dodajanjem plina in boljša odzivnost.
  • Program Rain zagotavlja nežen odziv motorja pri dodajanju plina. Sistem ABS je nastavljen za vožnjo po cesti, sistem ASC pa za vožnjo po cesti z nizkim koeficientom trenja. Program Road zagotavlja optimizirano odzivnost motorja pri dodajanju plina. Sistem ABS je nastavljen za vožnjo po cesti, sistem ASC pa za vožnjo po cesti z visokim koeficientom trenja.

  • Za program Enduro je značilen nežen odziv motorja pri dodajanju plina. Sistema ABS in ASC sta nastavljena za vožnjo po nezahtevnem terenu s cestnimi pnevmatikami. Če uživate v vožnji po terenu, lahko izberete tudi program Enduro Pro, za katerega je značilen optimiziran odziv motorja pri dodajanju plina. Sistema ABS in ASC sta nastavljena za vožnjo s terenskimi pnevmatikami. Program Enduro Pro zagotavlja še več nadzora med vožnjo po terenu. Ko je aktiven, je sistem ABS pri zadnjem kolesu deaktiviran, kar vam omogoča izvajanje brezhibnih zdrsov med zaviranjem.

  Več individualnosti

  Posebna oprema in dodatki.

  S širokim naborom posebne opreme in originalnih dodatkov znamke BMW Motorrad lahko model F 800 GS Adventure povsem prilagodite svojim potrebam.

  Več informacij

  Dodatki za model F 800 GS Adventure

  Ustrezna oblačila za vašo pustolovščino

  Ostali modeli Adventure