*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 11. 6. 2019 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

BMW F 850 GS Adventure

Svet postane pustolovščina.

Neznano je točno tisto, kar vas draži, da vstanete, greste ven in odidete. Daleč daleč proč! In ne samo na asfaltiranih cestah. Z BMW F 850 GS Adventure boste osvojili nov teren. Ste pripravljeni na nove pustolovščine in nepozabno vožnjo – kamorkoli greste. Ta "potovalni enduro" je narejen za prave raziskovalce. Za ljudi, ki mislijo, da noben cilj ni predaleč in nobena razdalja preveč oddaljena. Doživite svet s spremljevalcem, ki je tako zanesljiv, robusten in močan, da lahko dohaja celo vašo radovednost. Predstavljamo novi F 850 GS Adventure.

Oblika novega F 850 GS Adventure

Izberi svoj stil.

Gene GS nosi z velikim ponosom, kar zlahka razberete prek značilnih potez njegove družine. Sredinska postavitev rezervoarja med sedežem voznika in krmilom zagotavlja, da je obremenitev koles idealno porazdeljena, kot tudi vitek zadek lepe oblike. Značilen, zrel in prepoznaven – in tako edinstven kot ste vi. Pokažite osebni slog s svojim F 850 GS Adventure!

*/-->

Univerzalna barva Ice Grey

Naj se pustolovščina začne: Vaš F 850 GS Adventure v univerzalni barvi Ice Grey.

*/-->

Style Rallye

Zagotovljena športnost – in to na prvi pogled: kovinska barva Lupin Blue z izraznimi črtami v kontrastnih barvah. Prepoznavne podrobnosti Style Rallye vključujejo krajše športno vetrobransko steklo, sedež Rallye ter zlato eloksirane vilice in platišča.

*/-->

Style Exclusive

Izrazen in ekskluziven: vaš F 850 GS Adventure v kovinski barvi Granite Grey z impresivnimi črtami. Zlato eloksirane vilice in platišča zagotavljajo zelo eleganten videz.

"Globalni igralec" med svetovnimi popotniki.

Z njim hrepenite po neskončni cesti in izzivu: F 850 GS Adventure je doma kjerkoli na svetu, in to je natanko tisto, kar lahko pričakujete. Z njim kljubujete vetru in vremenu, pripravljeni ste na vsak teren in lahko doživite vse pustolovščine tega sveta z največjim možnim udobjem. Med drugim je to zagotovljeno zaradi velikega potovalnega vetrobranskega stekla, ki ga je mogoče nastaviti po višini, standardnega komfortnega sedeža za voznika in velikega 23-litrskega sprednjega rezervoarja. Za sproščeno vožnjo po divjem terenu je vaš F 850 GS Adventure opremljen z vzdržljivimi pomagali: poleg varnostnih lokov motorja ali praktičnega prtljažnika iz nerjavnega jekla, ki nudi osnovo za zgornji kovček iz aluminija, je tudi stranska maska zelo robustna. Vse je narejeno za vašo svetovno turnejo s tem globalnim igralcem.

+ Izvedi več

DVOVALJNI VRSTNI MOTOR

92
Nm pri 6,250 min-1
23
l prostornina posode za gorivo
550
km z enim polnjenjem rposode za gorivo
211
kg
F 850 GS Adventure – vodno hlajen štiritaktni dvovaljni motor

Pogon: volja po raziskovanju.

Pogon: volja po raziskovanju.

Želi raziskovati svet: močan, na novo razvit vzporedni dvovaljnik s 70 kW (95 KM) vam in vaši želji po raziskovanju daje pravi pogon. Nov koncept motorja navdušuje z močnim zvokom, največjo močjo 70 kW (95 KM) pri 8.250 vrt./min in uglajeno zmogljivostjo – z zmerno porabo 4,1 litra na 100 km (po WMTC). Z 92 Nm navora pri 6.250 vrt./min ima ta Enduro dovolj moči za vsak terenski izziv – kjerkoli se želite soočiti z njim. 

+ Izvedi več

DOŽIVITE ZVOK MODELA F 850 GS ADVENTURE

Novosti.

Poudarki F 850 GS Adventure

Ergonomski. Prilagojen motoristu.

Ergonomski. Prilagojen motoristu.

Ergonomske značilnosti F 850 GS Adventure vas vabijo, da se podate na resnično dolga potovanja po svetu. Standardna višina sedeža 875 mm je idealna za daljša potovanja. Vendar ne za vas? Izbira je vaša: široka paleta različnih voznikovih sedežev/višin omogoča popolno prilagoditev telesni višini motorista. Konec koncev se mora stroj prilagoditi vam – in ne obratno. Kot standardne funkcije so vključene tudi nastavljive ročice za prestavljanje, sklopko in zavoro ter enduro opore za noge in koničasto aluminijasto krmilo. Še posebej pri večjih motoristih je to očitna prednost pri vožnji po terenu.

+ Izvedi več

Vozite naprej. V vseh pogledih.

Vozite naprej. V vseh pogledih.

Kamorkoli vas vleče – F 850 GS Adventure vas pripelje tja. Ker njegov velik 23-litrski rezervoar zagotavlja velike dosege, ki so oddaljeni več kot 500 kilometrov. To omogoča razdalje, o katerih lahko drugi le sanjajo. Motocikel ponuja izjemno udobje in res ga je užitek voziti. Vključuje izboljšano zaščito pred vetrom in vremenskimi vplivi zaradi večjega in po višini nastavljivega potovalnega vetrobranskega stekla ter ergonomsko oblikovanega komfortnega sedeža, kar pomeni, da tudi najdaljša potovanja nikoli ne postanejo mučna. Da bi bili popolnoma prepričani, da vam na potovanju po svetu nič ne manjka, F 850 GS Adventure ponuja tudi prefinjene koncepte za shranjevanje v okviru posebne opreme, kot je robusten prtljažni sistem iz aluminija.

+ Izvedi več

Vrhunski. Na vsakem terenu.

Vrhunski. Na vsakem terenu.

Vsakdo, ki se vedno znova podaja na neznano ozemlje, potrebuje motorno kolo, ki mu lahko zaupa v vsaki situaciji. Ali gre za puščave ali gore, rečne doline ali planote, ta potovalni Enduro kaže svojo premoč povsod po svetu. Tudi s tovarniško opravo ima tisto, kar mu že vnaprej zagotavlja uspeh na dolgih razdaljah in pri terenski uporabi: okvir lupinaste konstrukcije s povečano togostjo zagotavlja večjo stabilnost pri vožnji in izboljšano natančnost. Prednje vzmetenje je regulirano z obrnjenimi vzmetnimi vilicami, zadaj pa je na voljo vzmetna noga WAD (progresivno blaženje). F 850 GS Adventure ponuja gib vzmeti spredaj 230 mm, zadaj 215 mm – za intenziven užitek v vožnji na vsakem terenu. Poleg ABS-a z možnostjo izklopa sta s pritiskom gumba na voljo dva standardna načina vožnje "Rain" in "Road". Z načinom vožnje Pro sta na voljo tudi standardna načina vožnje "Enduro" in "Enduro Pro". Oba zagotavljata ustrezno nastavitev za primerne vozne razmere in ustrezne površine. S tem se ABS spremeni v ABS Pro in ASC v DTC (dinamični nadzor oprijema). F 850 GS Adventure kaže svojo premoč na grobem terenu zaradi večje 21-palčne sprednje pnevmatike, platišč oblike križnih krakov s pnevmatikama brez zračnic, enduro opor za noge, varnostnega loka motorja, ščitnika podvozja in praktičnih ščitnikov za roke.

+ Izvedi več
Več poudarkov F 850 GS Adventure.
  • Dynamic ESA (elektronska nastavitev podvozja) samodejno prilagodi blaženje vzmetene noge glede na vozne razmere.

  • Z načinoma vožnje Pro se lahko dušilka in krmilni sistemi stroja enostavno prilagodijo različnim razmeram na cesti. Poleg standardnih načinov vožnje "Rain" in "Road" sta na voljo tudi načina vožnje "Enduro" in "Enduro Pro", standardna ABS in ASC pa se nato spremenita v ABS Pro in DTC. Način "Enduro" zaznamuje mehak odziv dušilke. Hkrati so krmilne karakteristike ABS Pro in DTC (dinamični nadzor oprijema) zasnovane za zmernejšo terensko uporabo s cestnimi pnevmatikami. Kot predani terenski motorist imate na voljo tudi način "Enduro Pro", ki ponuja optimalen odziv dušilke in gre z roko v roki z regulacijo ABS Pro in DTC, ki sta prilagojena vožnji s terenskimi pnevmatikami. ABS na zadnjem kolesu se v tem načinu izklopi, kar vam omogoča zavorne manevre z odnašanjem zadka.

  • Povezljivost ponuja inovativne funkcije za navigacijo, telefoniranje in poslušanje glasbe na vašem motornem kolesu prek 6,5-palčnega zaslona TFT.

  • Potovalni računalnik Pro omogoča brezhibno upravljanje informacij na prvi pogled. Programiran je za hitro in enostavno prikazovanje najpomembnejših podatkov motornega kolesa.

  • Tisti, ki se odpravijo na pot okoli sveta, le redko potujejo tako lahkotno. Zato je F 850 GS Adventure (v okviru dodatne opreme) opremljen s prtljažnikom iz nerjavnega jekla za zgornji kovček iz aluminija (dodatna oprema) in nosilcem iz nerjavnega jekla za aluminijasta stranska kovčka. Praktični dodatki, kot so aluminijasta stranska kovčka in zgornji kovček v robustni obliki GS Adventure, žep za sopotnikov sedež in torba za rezervoar z žepom za zemljevid, kot tudi velik prostor pod sedežem, dopolnjujejo možnosti za shranjevanje.

Vaš F 850 GS Adventure po meri.

Več individualnosti.

Izvedi več

Dodatna oprema za F 850 GS Adventure

OBLAČILA ZA VAŠO PUSTOLOVŠČINO.