2023 F 850 GS Adventure

od 14.800 €
od 185 € mesečno s financiranjem 3asy Ride

Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW F 850 GS Adventure

Svet postane doživetje

Ustvarjen je za dolga potovanja in zahteven teren: Model F 850 GS Adventure je doma v celem svetu, in to se mu tudi opazi. Z razširjeno serijsko opremo, kot npr. TFT prikazovalnikom in sistemom BMW Connected, USB priključkom in ABS Pro sistemom ter DTC-jem, je potovalni enduro zdaj še bolje pripravljen za daljše ture po svetu. Doživi #SpiritOfGS s spremljevalcem, ki tvoji radovednosti pušča prosto pot, kamorkoli že odpotujete.

 

Dovršenost za svetovne popotnike

Pripravljeni za potovanje v neznano: Ali asfalt ali pa grobe steze, model F 850 GS Adventure obvladuje vsak teren. Nove serijske funkcije in obsežna oprema modela ti omogočajo, da si svoj GS model urediš popolnoma po meri.

+ Izvedi več
Dynamic ESA
Tukaj vidimo dinamični ESA v detajlu.
ABS Pro in DTC zdaj serijsko
We see the brake system of the F 850 GS Adventure.
Velik rezervoar za velike načrte
Tukaj vidimo rezervoar modela F 850 GS Adventure.
Razširjen vozni stil Pro
Tukaj vidimo vklopljen način vožnje Pro na TFT prikazovalniku.
Nastavljivo vetrobransko steklo in USB priključek
Tukaj vidimo vetrobransko steklo in USB priključek modela F 850 GS Adventure.
Vse po nadzorom s sistemom BMW Connectivity in barvnim 6,5 - palčnim TFT prikazo
Tukaj vidimo 6,5 - palčni TFT prikazovalnik modela F 850 GS Adventure.
ECALL, pomirjujoč spremljevalec
Tukaj vidimo ECALL-stikalo modela F 850 GS Adventure.
Udobno na poti z udobnim sedežem
Tukaj vidimo sedež modela F 850 GS Adventure.

Dober občutek, na vsakem kilometru

Model GS je pripravljen na kakršenkoli teren, ki ga želiš prečiti.
Serijski okvir za zaščito motorja in zaščita motorja dajeta motornemu kolesu robustnost, brez da bi pri tem omejevala tvojo svobodo pri vožnji.
V kolikor načrtuješ daljše vožnje, lahko prostor za prtljago enostavno povečaš z aluminijastimi kovčki in vrhnjo torbo.

 

+ Izvedi več

Močan motor

70
kW (95 KM) maksimalne zmogljivosti motorja pri 8.250 obratih/min
92
Nm maks. navora pri 6.240 obratih/min
853
ccm delovne prostornine
23
litrski rezervoar
Dvovaljnii štiritaktni vrstni motor

Moč za kakršnekoli offroad izzive

Želi si v svet:  Močan vzporedni twin motor s 70 kW (95 KM) omogoča tebi in tvoji želji po raziskovanju zadosten pogon. Koncept motorja navdušuje tudi z močnim zvokom, izjemnazmogljivost s 70kW (95 KM) pri 8.250 obratih/min, kakor tudi izboljšana poraba - pri zmerni porabi 4,2 l na 100 km (povzeto po WMTC). Z navorom 92 Nm pri 6.250 vrt/min ima ta potovalni enduro dovolj moči za kakršnekoli podvige -– kamor koli se želiš podati.

+ Izvedi več

Močan zvok

Opazen dizajn, individualni slog

Tvoja dogodivščina, tvoj slog

Opazna stranska obleka in za model GS tipična linija definirata F 850 GS Adventure. Vsak slog prepriča z edinstvenim karakterjem, ter pokaže delček tvoje osebnosti.

Rallye

Najkrajša povezava med štartom in zabavo: F 850 GS Adventure Rallye v kovinski barvi Kalamata mat 2 z zlato eloksiranimi platišči in zlatimi cevmi vilic.

Univerzalna barva Lightwhite

F 850 GS Adventure v univerzalni barvi Lightwhite vam zagotavlja sijoč nastop. Povsem vseeno je, na kateri celini ste na poti.

Triple Black

Kovinska barva Blackstorm 2 poudari linije motornega kolesa in se do popolnosti ujema z avanturizmom motornega kolesa F 850 GS Adventure. Kaj pa z vašim?

Opremljen za izziv

Opremljen za izziv

Zdaj je na tebi: Oblikuj F 850 GS Adventure po svojih željah. Za vse prave popotnike imamo predlog in pa dve nadaljnji različici. Prepusti se navdihu, naj bo F 850 GS Adventure samo tvoje motorno kolo.

+ Izvedi več

Oblačila za tvojo dogodivščino

spinner